Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért elfogadott hogy becsúszo...

Miért elfogadott hogy becsúszott gyereknél a férfi otthagyja a nőt és nem foglalkozik a gyerekkel, de ha a nő hagyja ott a gyereket, akkor a nő egy utolsó szívtelen dög?

Figyelt kérdés

jan. 4. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
59%

"Lehetne ugy, hogy az a no, amelyik szandekosan atbassza a pasit, ne tartson igenyt gyerektartasra es ne kovetelozzon, ne panaszkodjon, amiert igy alakult."

Vagy a pasik húzzanak gumit a faszukra végre, és akkor nincs miről beszélni. :D

jan. 5. 19:28
 52/66 anonim ***** válasza:
0%
51# De ha te hagyod,hogy óvszer nélkül hozzádnyúljon,holott tisztába vagy mi a következménye,plusz a csávó elmondta,hogy nem akar semmit max szórakozni egyet,akkor igen is te vagy a hibás. Neked kell jobban figyelned erre elvégre te vagy a nő.
jan. 5. 19:47
 53/66 anonim ***** válasza:
58%

51: irtam, hogy aki nem akar gyereket, az vedekezzen, pont. Ha ferfi, ha no. Egyejszakasban alapbol gumit kellene huzni, sot a noknel is lehet gumi. De sok kapcsolat szakad meg ugy (itt is olvastam sztorikat) hogy evek ota egyutt eltek, fogamzasgatloval vedekeztek, a no pedig nem szolt, hogy abbahagyta. Szerintem ez netto atbaszas, es igen, abortuszra kenyszeritene nem lehet, viszont krvara megerdemelne az ilyen no, hogy otthagyjak. Az olyan pasit is elitelem, aki gyereket akar, meg is csinalja, aztan dobbant mert rajott hogy neki ez megse kell. Hat, ha mar megcsinalta ugy, hogy o is akarta, vallalja a felelosseget, es perkaljon.

Amugy meg, egyejszakasban ha nincs gumi, nincs szex, meg lehet sertodni.

jan. 5. 20:22
 54/66 A kérdező kommentje:

50, tudom hogy én is parazita voltam. De ez nem gyűlölet vagy félelem ez egy tény.

[link]

"Parazita (főnév)

Élősködő élőlény; élőlény testén vagy testében élő másik, általában sokkal kisebb méretű állat vagy növény, amely a gazdatest nedveit szívja, belőle magának tápanyagot von el."

És bajom nincs ezzel, csak azzal amikor a terhességet úgy írják le hogy "jajj, az milyen gyönyörű", bezzeg a férfinak milyen szörnyen nehéz hogy a baba sír. Brühühü.

jan. 5. 20:58
 55/66 anonim ***** válasza:
38%
"Állat vagy növény".Tudsz olvasni, barátom? Vagy hiányoztál biosz óráról?
jan. 5. 21:02
 56/66 anonim ***** válasza:
52%
55# :D:D Mekkora. Megbukott inkább. :D
jan. 5. 21:05
 57/66 A kérdező kommentje:

[link]

55, inkább te buktál. Remélem angolból azért talán nem.

jan. 5. 21:14
 58/66 anonim ***** válasza:
59%
Most komolyan, hogy jutottunk el a biológia óráig???
jan. 5. 21:17
 59/66 anonim ***** válasza:
76%
Igazából a kérdező se tudja,mert a kérdése és a válaszai valahogy nem egyeznek.:D Totál másról van szó már a hozzászólásba,mint a fő kérdésbe. Kiderült,hogy egy unatkozó 16 éves takony troll.
jan. 5. 21:22
 60/66 anonim ***** válasza:
59%
Mert a nők egymással nagyon utálatosak tudnak lenni, igazából mindegy miről van szó. Még ilyen dolgokon is, hogy valaki császárral szült vagy természetes úton, anyatejjel szoptatott vagy tápszerrel stb, mindenen képesek a másikat rommá alázni. Persze nem minden nő ilyen, de elég sok. Ők azok, akik amúgy minimális empátiával nem rendelkeznek, de annál nagyobbra tartják magukat, ősanyák.
jan. 5. 23:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!