Miért elfogadott hogy becsúszott gyereknél a férfi otthagyja a nőt és nem foglalkozik a gyerekkel, de ha a nő hagyja ott a gyereket, akkor a nő egy utolsó szívtelen dög?
Lehetne ugy, hogy az a no, amelyik szandekosan atbassza a pasit, ne tartson igenyt gyerektartasra es ne kovetelozzon, ne panaszkodjon, amiert igy alakult. O valasztotta ezt. Magammal basznek ki, ha olyannak szulnek aki nem akarja.
Masreszt, ha a ferfi akarja es a no nem, a no vagy elveteti, vagy megszuli, odaadja apukanak es lelep. Es onnantol kezdve rajta nincs felelosseg.
Harmadreszt, aki nem akar gyereket, az vedekezzen. Mi nok tudunk teherbe esni, igy alkotta a termeszet, ezen veszekedni felesleges, mert valtoztatni nem tudunk rajta.
#40! Még mindig túl hülye vagy a témához.Miért, nem idegen? Van kötődés? Honnan az anyámból, te nagyon okos? Hozott egy döntést és lépéseket tesz azért, hogy kialakuljon a kötődés, ami akkor még NINCS.
#41! Egyrészt, meglehetősen ritka, hogy kinyírja, azért nehogy már az legyen az általános 🙄 Másrészt, ott nem szempont, hogy szép vagy csúnya, mivel a része volt. Azon se szoktál gondolkodni, hogy szép -e a veséd. A pasinak nem volt a része.
#44! Na, ez volt az első normális hozzászólásod. Már csak azt kellett volna megértened, hogy én nem írtam véleményt, egy szót se. Tapasztalatot sem. Azt nem te vagy én találjuk ki, hogy hogy kell-e valami, bármi a kötődés kialakulásához. Nem csak a szülő-gyerek kötődése esetén, hanem bármilyen kötődésnél. A nőnél van ehhez egy fizikai alap a születés előtt, a férfinál viszont nincs. Ez tény. Nem tapasztalat és nem vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!