Miért elfogadott hogy becsúszott gyereknél a férfi otthagyja a nőt és nem foglalkozik a gyerekkel, de ha a nő hagyja ott a gyereket, akkor a nő egy utolsó szívtelen dög?
"És ha kilyukad a gumi..? Simán előfordul.."
Erre találták ki az esemény utáni tablettát. Aki nem akar terhes lenni az nem is lesz!
30. Ilyen alapon az is egyenlőtlen, hogy a nő viseli a saját testén a következményeket.
Ezen nem érdemes rugózni, az egyik nemnek ilyen egyenlőtlenség jut, a másiknak olyan.
Egy biztos: arra nem lehet kényszeríteni egy nőt, hogy megölesse a saját gyerekét.
Akkor már ezt a jogú abortusz dolgot el tudom fogadni. Akkor a férfi dönthet úgy, hogy jogilag nem lesz apa, a nő meg tudja mérlegelni, hogy így is akarja vagy tudja vállalni a gyereket.
De olyan nem volt és nem lesz, hogy azért mert Te nem szeretnél apa lenni, kivágattatsz egy gyereket egy asszony méhéből az ő akarata ellenére.
#16! Nem voltál (még) terhes, ugye?
Amikor a nő megtudja, hogy terhes, már a gyerek van az élete középpontjában. Amikor rá akar gyújtani a szokásos cigijére a reggeli kávéhoz, amikor töltenek neki egy pohár bort, amikor fáj a hasa és szalad a wécére, mert attól fél, hogy vérzik, amikor tűri a nem mindig kellemes vizsgálatokat, amikor nem tud enni, mert mindentől rosszul van stb. Lehetne sorolni, ez csak az első pár hét. A férfi eközben ugyanúgy éli az életét, ahogy előtte. SEMMIT nem érez.
Megszületik a gyerek. Férfi szempontból egy idegen ordító vörös rondaság. NINCS kötődés. Most indul a nulláról. Ez az idegen felelősséget ad neki, eltávolítja a párjától stb. NINCS benne jó. Az ösztön azt diktálná, hogy megszabaduljon tőle. Csak tudatosan alakíthat ki kötődést, ami munka. Ellentétes az alapvető ösztönével.
Mi történik a nővel? Elveszítette a testének egy részét. Mit diktál az ösztön? Vissza akarja kapni. Mivel pedig ez nem lehetséges, minél közelebb akarja tudni magához. Tehát ha minden tudatosságot kizárunk, csak az ösztönökre hagyatkozunk, akkor az a természetes, hogy a nő a gyerekkel akarjon maradni, a férfi pedig nem.
Az a 9 hónap, amit a gyerek a nő testében tölt, nem helyettesíthető más random hónappal. Akkor se lenne ugyanaz, ha a szülés után a nő 9 hónapra eltűnne, csak a férfi lenne a gyerekkel.
Aki azt írja,hogy és ha kilyukad az óvszer...jaj jaj. Hagyjuk már.:)Mondjuk nálunk 11 évig nem sikerült. Esemény utáni,plusz HA nem akarok gyereket,bizony nem is lesz. Lehet ám duplán is védekezni,ha nem akarsz annyira gyereket. Ja kényelmetlen?Hát ez van,az élet az. Nem kell egyféle formában. Mindkét fél azért hibás ugyanúgy. Barátnőm szexkapcsolatba megengedte óvszer nélkül ovu környékén mondván a pasi azt mondta úgy se lesz gáz,meg ő itt van,ő meg állat sajnos,ezért állati ösztön hajtotta pedig már 35+ éves. A csávó már aznap lelépett és elérhetetlen lett,ő meg sírva rohant esemény utániért,hogy még beleférjen az időbe. Na,én például biztosan nem engedtem volna. Azért vannak idióta nők is.
A másik,a nő ha úgy dönt,hogy megtart egy becsúszott gyereket úgy hogy a férfi nem szeretné,akkor kuss legyen gyerektartás és társai,őt bizony egyedül vállalja,egyedül is vigye. Mert láttam már ahol apaságira akarta kényszeríteni stb. Miért is? Már a kimaradt menstruációnál közölte apuka,hogy ő nem szeretné. Picit elvagytok tájolva. Én behoznám,hogy nekik is legyen döntési joguk,ne csak kötelességük. Mivel a védekezés is kettőnket érint,plusz az apa sejtjéből van,attól még hogy én hordtam ki,50%-ban az övé,ha tetszik itt valakinek,ha nem. Ha ő nem lenne,magzat sem lenne. Ugyanannyira ítélem el a nő lelépését,mint a férfiét. De a kérdés hülyeség,ha a nő megtartja,ő miért is lépne le? :D Ilyet azért nem láttam még.
Abortuszos kérdésnél nyomatjátok,hogy 25 hetesen is el lehet vetetni érzelem nélkül,meg ő csak egy sejtcsomó születésig,itt meg már,hogy ha mozog meg micsoda kötődés a terhesség alatt. Kis ellentmondást érzek.
#37! Bocs, de te szövegértés egyes vagy. Nincs miről vitatkozzak.
Személyeskedésen kívül egy értelmes mondatot nem írtál. Egy árva szót se írtam a férjemről. Ez általános pszichológia, ha tetszik neked, ha nem. Ha nem hiszed, kérdezz meg erről egy szakembert. Egy szóval se mondtam, hogy minden pasinak ott kell hagynia a gyereket. Jó Isten! Ilyen szövegértéssel életben maradni.
Akkor olvasd el újra Drágám mit írtál. :) NEM konkrétan ezt. Istenem,ilyen idétlen nőt..és még le is állok erre a szintre. Ezt itt hagyom,hogy átolvasd újra és befejeztem ilyen tanulatlan p.csákkal.
"Férfi szempontból egy idegen ordító vörös rondaság. NINCS kötődés. Most indul a nulláról. Ez az idegen felelősséget ad neki, eltávolítja a párjától stb. NINCS benne jó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!