Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért elfogadott hogy becsúszo...

Miért elfogadott hogy becsúszott gyereknél a férfi otthagyja a nőt és nem foglalkozik a gyerekkel, de ha a nő hagyja ott a gyereket, akkor a nő egy utolsó szívtelen dög?

Figyelt kérdés

jan. 4. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
68%
A nő el tudja vetetni a becsúszott gyereket önmaga, egy ffi erről önmaga nem dönthet, max kérheti a nőt rá, aki aztán eldönti. Azért ítélik el a nőt, mert ő döntött már..
jan. 5. 06:18
 22/66 anonim ***** válasza:
57%
21, nem minden nő teheti meg. Ne felejtsük el a nőket, akinek pl tiltja a vallása. Ne felejtsük a nőket, akik kényszer hatása alatt nem mennek bele az abortuszba.
jan. 5. 06:25
 23/66 anonim ***** válasza:
3%

22. Rendben, általánosságban sztem a többség dönthet. Van kivétel, sajnos létezik, de most a xxi.sz mo, átlagáról írom.. dönthet. A ffi pedig nem dönthet.

Számomra elég igazságtalan mert ha lenne a ffiaknak is lehetősége egy jogi lépéaben lemondani a gyerekrol a 12. Hétig akkor azt mondanám az ő döntése is megtartani egy becsúszott gyereket, de így, ma itt ebben az országban a társadalom legnagyobb részében a nő hozza meg a döntést.. a ffi meg elfogadja azt.

jan. 5. 06:44
 24/66 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanúgy elítélem mindkettőt.

A férfi is dönthet, csak máskor. Akkor amikor belemegy a nem megfelelő védekezéssel az aktusba.

Én minden partneremnek (annak a kemény 2-nek, amelyikből egyik a férjem, aki mellett megállapodtam), hogy úgy védekezzen, hogyha terhes leszek, akkor abból gyerek lesz.

Minden férfinak így kellene hozzáállnia anélkül hogy a szájába rágnák.

DE

A társadalom többsége mégis azért ítéli el a nőt, mert neki van egy utolsó utáni döntési lehetősége is, az abortusz.

jan. 5. 06:45
 25/66 anonim ***** válasza:
4%
És ha kilyukad a gumi..? Simán előfordul.. az pl nem döntés. Én nem mondtam ilyet a partnereinknek, mert ezzel csak másra haritom a felelősséget. Én amíg nem akartam gyereket szedtem gyógyszert.. és ha úgy volt, még mellé ott volt az óvszer vagy pesszarium.. na az az én döntésem volt.
jan. 5. 06:49
 26/66 anonim ***** válasza:
38%
A nő eldöntheti hogy megtartja e a becsúszott gyereket, egyébként sok országban már létezik jogi abortusz is a férfi részéről, 12 hétig lemondhat a gyerekről
jan. 5. 07:43
 27/66 anonim ***** válasza:
74%
Ne legyen kétségeid, a férfiakat is elítélik ezért az emberek. Viszont csak a nőknek merik megmondani, mert a férfiaktól majdnem minden nő, és sok férfi is tart--erőfölény. Nőknél ilyesmi nem sűrűn van. Könnyebb olyannal őszintének lenni, akitől nem tartasz, hogyha lekever egyet agyrázkódást kapsz és nem tudsz hazamenni a saját családodhoz.
jan. 5. 08:03
 28/66 anonim ***** válasza:
88%

"mert ezzel csak másra haritom a felelősséget"

A szex felelősség. Mindkét félé. Nincs benne semmilyen hárítás.

jan. 5. 08:30
 29/66 anonim ***** válasza:
48%
Akinek a vallása tiltja az nem is szexelhet élvezetből, csak hátasságban gyerek nemzés céljából.
jan. 5. 09:01
 30/66 anonim ***** válasza:
34%
Imádom ezt a kettős felelősség dolgot. Nézzük már meg kicsit a másik oldalról is. Mindenki mélységesen fel van háborodva hogy néhány országban betiltották az abortuszt, mert hogy megfosztják a nőket a döntési jogtól. Na ez az a jog ami pl a férfiaknak sose volt. Persze, dönthet úgy ha nem akar gyereket, hogy zárdába vonul és sose szexel (ugye az itteni hozzászólások szerint), de ő azt se mondhatja meg a nőnek, hogy ne tartsa meg a gyereket, de azt se hogy tartsa meg és majd ő felneveli. Szóval hagyjuk már ezt a nagy egyenlőséget szerintem ebben a témában. Akárhogy is, az esetek nagy részében a nő az aki dönt egyedül és ha nagyon akar gyereket akkor megoldja a pasi tudta nélkül is, na meg a másik oldal hogy hallottam már olyat is ahol a nő azt kamuzta a pasinak aki gyereket akart, hogy nem szed gyógyszert és mégis szedett
jan. 5. 09:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!