Miért lett manapság ennyire elfogadott a TikTokon a koldulás Magyarországon?
Én csak azért dolgozok, hogy támogathassam szegény titktokosokat!
Lehet,hogy másod állást is fogok vállalni értük!
Megértelek.
Nekem van 2 szomszédom az anyja meg a fia. A fia 30 akárhány éves egy idióta és sose dolgozott. Én 18 éves korom óta úgy dolgozom hogy egy hetet nem hiányoztam 15 év alatt. És akkor kéregetnek meg van nekik akit le tudnak húzni. És nagyon zavaró hogy amíg én keményen dolgozok > szarabbul élek mint ezek a keregető munkanélküli C - k, akik egész nap csak otthon tvznek.
Borzasztó a tiktok. Én tavaly regisztráltam csak, mert mindenki erről beszélt, nekem meg fogalmam nem volt miről van szó, így kíváncsi lettem.
A live-ok a legalja... Ülnek a kamera előtt és kéregetnek, a sok birka meg a semmiért küldi nekik a pénzt, ja bocs.. Nem a semmiért, hanem hogy nyerjenek a párbajon. Vicc.
Legjobb, mikor a tiktokos még el is kezdi szidni a nézőit, hogy keveset küldtek és milyen szerencsétlen a "csapata". Az is jó, mikor azt hangoztatják, hogy aki nagy ajándékot küld, azt bekövetik. Azta mekkora jutalom. :DD
Többen kijelentették közülük, hogy soha nem fognak elmenni dolgozni, illetve volt aki kijelentette, hogy rengeteg munkájuk van abban, hogy egész nap ott ülnek. :D
Biztos vagyok benne, hogy sokan többet keresnek így, mintha tisztességgel dolgoznának bármit. Ez nagyon szomorú. Rengeteg gyerek fent van, akik azt látják ez a normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!