Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok a facebook ezen...

Mit szóltok a facebook ezen ún opciójához? Hasznos szerintetek?

Figyelt kérdés
Az, hogy már látszik mindenki ismerőseinek a száma, még annak is aki letitkosította(csak annak magukat az ismerosoket nem mutatja, de a szamait attol meg igen)
tegnapelőtt 18:15
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
új*
tegnapelőtt 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Már van róla kérdés a gyakorin. Nem "opció", mert nem választható, hanem kötelező. Amúgy eddig se azt akartuk titkolni, hogy hány ismerősünk van, csak azt, hogy kik. Eddig ez azt jelentette, hogy a számot sem látni, pár hónapja már igen. Majd akkor leszek pipa, ha egyszer csak jelzés nélkül arra ébredünk, hogy a lista is nyilvános.
tegnapelőtt 18:31
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Számomra indifferens, uis nem vagyok fenn FB-on (sem).
tegnapelőtt 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Én pl így látom, hogy merjek-e neki barátfelkérést küldeni. Ha valami alacsony számot mutat, nem küldök.
tegnapelőtt 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva fel sem tűnt. Kit érdekel, hogy kinek hány ismerőse van?
tegnapelőtt 21:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Teljesen lényegtelen.

5: Pff!

tegnapelőtt 21:53
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
5-nek igaza van, ha kevés az ismerőse valószínű, hogy vagy nem használja vagy csak korlátozottan és csak egy szűk kört enged be. Nem jelölget vissza mindenkit.
tegnapelőtt 22:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Én azt se tudtam, hogy volt ilyen opció.

Kevés ismerősöm van, de nem szégyellem, direkt van csak annyi.

tegnapelőtt 22:26
 9/14 anonim ***** válasza:
8: De 5-ös kijelentése nem ilyen egyértelmű, hogy miért gondolja. Passz, hogy ő értette negatívként vagy mi értettük félre. De ez így valójában nem feltétlenül negatív képet mutat az illetőről a Facén.
tegnapelőtt 22:31
 10/14 A kérdező kommentje:

nekem pl 22 ismerosom van fb-n, es egyaltalan nem szegyellem, igy latja az ismeros aki esetleg jelolni akar hogy nem a tipik ismerosgyujtogeto emberek koze tartozok, mar nem mintha annyira szamitana random ember velemenye, de en pl ha latom higy vki nem oszt meg magarol semmit es meg keves ismerose is van, azt en magamban elismerem;)

egyebkent nem is nagyon hasznalom a fbt, csak a 2 fontos emberemmel kapcs tartasra, meg munka celbol

nektek hany ismerosotok van?

tegnapelőtt 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!