Mi volt ezzel a céljuk?Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Ültem a buszon mögém ült 2 srác. Valahogy éreztem,hogy így nem lesz valami jó. Aztán elkezdték így megrázták az ülést szólitgattak én ignoráltam őket tettek fel kérdéseket meg így megakartam rólam tudni dolgokat azt hitték valami ismerősük vagyok de hátra fordultam így egyértelmű volt nem én vagyok az utána hozzám ért az egyik csávó és utána nem sokkal felém hajolt és mutatta az instáját. Többszöe hallottam,hogy csinálnak képeket nem tudom rólam készitettek-e.tegnapelőtt 14:57
1/4 anonim válasza:
Ennyire szánalmasok a fiatal fiúk? Nem csoda ha utána 30 évesen is szüzek.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg tetszettél nekik, aztán így sikerült ezt kimutatniuk.
3/4 anonim válasza:
Ilyen gyerekes, alpári módon?
Lányok.
Őszintén nektek ez bejön?
4/4 anonim válasza:
Sajnos egyre többen komolyan ilyen szinten vannak. Nekem nemhogy nem jön be az ilyen, hanem szabályosan taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!