Miért hazudnak az apák arról, hogy miért hagyták el a gyerekeiket?
40, Ez itt anonim oldal, nem kell aláírnod Nyomorultként.
"Bírom amikor az eq és iq nulla pasi "
Én meg bírom azokat, akik leírni sem tudják helyesen, de szóbahozzák az IQ-t, mint a tini a sportkocsit, amit nem érhet el.
Az EQ-dat meg az ótvar stílusod pont megmutatja.
"És akkor mit csináljunk, téged sajnáljunk, hogy valaki beteg volt te meg rugdosod."
Köpök rá, hogy a hozzád hasonló gyűlölködő férgek sajnálatot vagy gyűlöletet éreznek. Az a lényeg, hogy az ilyen egyedek 3 méternél közelebb ne jöjjenek, és akkor már boldog vagyok.
Egyébként nem rugdostam, pont akkor rugdostam volna, ha mellete maradok és tovább szívjuk egymás vérét. Bár annyi sötétséggel amennyi a te fejedbe szorult, ezt sosem fogod megérteni.
"Itt már azért szépen kerekedik a történet 😂
Először túl fiatalon kerültetek össze és vállaltatok gyereket."
Sehol sem írtam, hogy túl fiatalon kerültünk össze. 30-ak voltunk, most 50 felé. "túl hamar vállaltunk gyereket" azt is jelentheti, hogy nem voltunk évekig együtt előtte, csak pár hónapot.
"Most meg tizen éve terrorizál valakit,"
Mi ebben a hihetetlen? Már kb. 15 éve elváltunk.
"meg utólag derül ki, hogy volt kórházban.."
Ezt szintén nem értem. Te kéred randin valakinek a kórtörténetét? Meg ha meséli valaki, hogy volt kórházban, mert "kimerült" volt, akkor mindjárt a legrosszabbra gondolsz? Nyilván az elején sajnálja az ember, de évek után azért kirajzolódik a kép, valakit miért csinálnak ki mindenhol a kollégák, és miért van 1-2 évente mindig új munkahelye, mert a többiek mindig "kifúrják".
Nálunk a férjem ex felesége hazudott/dik a gyerekeknek. Az mondás hogy már nem szerette egymást anya és apa, ezért válnak el. Közben azért mert anyuka lebukott, hogy szeretőt tart. És ezt a férjem gyomra nem vette be (ki tudja, miért).
De hát mindig a férfinak kell lenni a büdös bunkónak… ahogy a kérdésből is látszik
#45 Az aki meg elüldözi/megcsalja/megunja/kidobja a gyerek apját, viszi a gyereket, kereszbetesz láthatásoknál, de pumpolja az apát, azt minek nevezed? Megélhetési anyának?
Ja tudom, az más.
"
A legjobb amit tehettem. A gyereket szerette, és annál jobban nevelte, mint amire én képes lettem volna."
Na most akkor döntsd el hogy jó anya e vagy nem, de egyet hazudj már.
A másik meg hogy attól hogy az ex szar ember még az téged nem ment fel, te attól nem vagy jobb és ez a kérdés itt épp az apakrol szól.
"Na most akkor döntsd el hogy jó anya e vagy nem, de egyet hazudj már."
Nem értem miről fröcsögsz itt. Én a 45-ös hányásra regáltam, általános példával. Miért kéne hazudnom? Az női szokás, azok közöl is a gerinctelenebb fajtának a "fegyvere".
Netán magadból indulsz ki?
46: amugy igen. Ha anyuka felrekur, kidobja apukat, akkor biztos nyomos oka volt ra, nem bantjuk. Ha apuka megteszi ugyanezt, akkor gerinctelen fereg, hogy tehetett ilyet, dogoljon meg. Valahogy mindig ide lyukadunk ki ezen az oldalon. Sot meg gyereknek sem kell szuletnie, feleseg felrelep: ferj nem tett meg mindent a hazassagert. Ferj teszi ugyanezt: mocskos szemetlada, nem tudta a farkat a helyen tartani.
No letemre nem vagyok nogyulolo, de nem ertem miert nem lehet arrol is nyiltan beszelni, amikor a nok hibaznak, es ok teszik tonkre a hazassagukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!