Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hazudnak az apák arról,...

Miért hazudnak az apák arról, hogy miért hagyták el a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Általában a gyerekek anyjára fogja a dolgot, hogy ellene hangolta a gyerekeket.
jan. 3. 21:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
29%
Én nő vagyok és a női jogokat tartom előtérben. Viszont tény és való hogy mint előttem szóló is írta egy gyereknek az anyjánál a helye. Sajnos vagy sem de vannak olyan helyzetek ahol igenis az anya már nem alkalmas az anyai szerepre és szívásnak tartom hogy ezért egy férfinek mennyit kell güriznie azaz hogy azt a jogot igenis megkaphassa.
jan. 3. 23:52
 12/49 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, magyarul te egy olyan trógernek szültél, aki a gyereked fél éves korában elhagyott nemcsak téged, de a gyereketeket is, és most emiatt szidsz minden férfit?

Szidd inkább magadat, hogy nem ismerted meg eléggé azt, akinek gyereket szültél.

jan. 3. 23:57
 13/49 anonim válasza:
72%

Igen a kiírásod szerint ez is egy opció lehet.

De fontos megvizsgálni, hogy az anya miért is hangolta a “gyereket az apa ellen”??? (mérgező kapcsolat, apa részéről esetleg megcsalás, függőségek) amitől az anya meg akarja óvni a gyermekét.

- Apa pedig mentőövként hivatkozik erre, hogy mellőzze a felelősséget.

Vagy szimplán megromlott a házasságuk / anyukának van új kapcsolata és így próbálja a gyermeket az apa ellen irányítani, ezáltal is hárítva a felelősséget, arról hogy “anya nem hibás” csak apa.

jan. 4. 00:04
 14/49 anonim ***** válasza:
72%

9 és otthagytad ilyen anyára

...komoly.

jan. 4. 01:16
 15/49 anonim ***** válasza:
75%
Jajj 12 hagyjuk már ezt a trogerezést...sok évekig normálisnak tűnő pasi is lelép. Aztán lehet pislogni, hogy dehát Sanyi nem ilyen.
jan. 4. 01:19
 16/49 anonim ***** válasza:
73%
Nem mindegy, hogy anyuka lett otthagyva, vagy a gyerek is. Attol hogy valnak, nem kell ugy eloadni, hogy az apuka leszarja a gyereket. Felteve, ha rendesen foglalkozik vele.
jan. 4. 07:05
 17/49 anonim ***** válasza:
92%

"egy gyereknek az anyjánál a helye"

Én is nő vagyok és normális feminista, nem olyan mint te.

Hagyjuk ezt a fszsagot. Maximum addig igaz ez amég szopik a gyerek. Onnantól kezdve hogy nem ugyanolyan jogai és kötelezettségei vannak mindkét szülőnek. Igen, nagyon sajnálatos hogy a magyar jogrendszer is így gondolkozik mint te hogy jó van az a kölök ott az anyjanal. Mert ha nem iszik, drogozik akkor oda kerül. Közben lehet hogy egy pszichopata de nem baj, miért is vizsgalnank meg hol lenne neki jobb, neveljunk ki még egy pár generacionyi defektes embert.

Talán ha a társadalom és a jog is úgy állna a dologhoz hogy az apának ugyanúgy kötelessége nevelni a gyereket akkor mindjárt kevesebb ilyen link lenne. Persze ez nem mentség az alól hogy valaki szar ember, de ha egy pasinak azt mondják hogy a gyereknek nálam a helye, te fizess és cserébe két hetente egy hétvégére apuka lehetsz könnyebb azt mondani hogy akkor csá.. Ellenben ha ugyanolyan teljes értékű szülőként lennének kezelve minden esetben mint az anyák akkor jobban éreznék a súlyát annak hogy erről az elolenyrol gondoskodni kell és bizony nem törvényszerű hogy majd a másik.

jan. 4. 07:38
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy van, ahol ez a helyzet.

Nálunk annyi, hogy lány vagyok, és "nem tud velem bánni". Mintha... mármint, érted, volt és van is felesége, aki nő, csak egyszerűbb volt erre fogni, miért tojik rám évek óta.

jan. 4. 10:19
 19/49 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom, fél éves gyerek esetében olyasmivel érvelt az apa, hogy anyuka bedilizett, hisztis, kötekedő lett, és ebből neki elege lett.

Itt igazából arról van szó, hogy mindenki a maga nézőpontját látja. A nő azt, hogy a férje nem segített a gyerek körül, sosem volt otthon, elhanyagolta, stb. A férj meg: ő a családjáért dolgozott, mégis mindig kötekedett vele a nő, sosem volt jó, amit csinált. Egy perc nyugta sem volt, mert csesztették. Ezért besokallt, és lelépett.

Szóval sok helyen a kommunikáció nem működik. Nálunk sem. Én is kifordultam magamból szülés óta, fáradt vagyok, a férjem dettó. Bárkinek elmesélném az én álláspontomat, velem értenének egyet. Ha meg a férjem az övét, vele.

Ezért mondom, nem feltétlen hazudik az apa sem, csak nem lát túl a saját nézőpontján.

jan. 4. 10:33
 20/49 anonim ***** válasza:
63%
9-es már ne is haragudj, de te is ugyanúgy veszélyeztetted a gyerekedet, sőt jobban. Nem kellene az autóban vitatkozni, mikor bent ül egy kisgyerek, és ha tudod milyen a feleséged, akkor pláne nem kezdesz mocskoskodni, mert ott te vagy döntéshelyzetben és nem a nő aki éppen nem higgadt. Aztán egyszerű rákenni az egészet, de te is felnőtt vagy és nem felelősségteljes. Ok, győzelmet arattál a feleségeden, de a gyereked életébe kerülhetett volna.
jan. 4. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!