Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hazudnak az apák arról,...

Miért hazudnak az apák arról, hogy miért hagyták el a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Általában a gyerekek anyjára fogja a dolgot, hogy ellene hangolta a gyerekeket.
jan. 3. 21:37
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
76%
Honnan veszed, hogy mind hazudik? Bizony vannak anyák, akik sértettségből, bosszúból az apa ellen nevelik a gyereket. Az egyik barátunk elvált felesége például azt csinálta, hogy az előre megbeszélt, leszervezett túra, kirándulás vagy nyaralás idejére más programot csinált a gyereknek.
jan. 3. 21:44
 2/49 anonim ***** válasza:
78%

"az apák"

Ez így hazugság.

Messze nem minden apa ilyen, sőt szerintem csak kisebb részük.

Marha unalmasak ezek az apákat szidó általánosító kérdések. Mindet te írod ki?

jan. 3. 21:59
 3/49 A kérdező kommentje:
Egy fél éves gyereket elhagy az apa azért, mert az anyuka ellene hangolta?
jan. 3. 22:09
 4/49 anonim ***** válasza:
78%
Egy kapcsolat mindig két emberről szól és nem feltétlen az "apák" a felelősek az általad leírt szituációról.
jan. 3. 22:19
 5/49 anonim ***** válasza:
71%
#4 Ez így van, max 80%-ban.
jan. 3. 22:28
 6/49 anonim ***** válasza:
37%
Jó esz az 40nek is.
jan. 3. 22:34
 7/49 anonim ***** válasza:
90%
Az én apám nem hazudott. A mai napig elismeri minden hibáját. Anyám az egyetlen aki nem hajlandó elismerni a saját szerepét (amit egyébként felnőtt fejjel látok én is), és nagyon sokáig tartott, amíg rendeződött a kapcsolatunk.
jan. 3. 22:36
 8/49 anonim ***** válasza:
75%
Nem biztos hogy hazudnak.
jan. 3. 22:38
 9/49 anonim ***** válasza:
79%

"Egy fél éves gyereket elhagy az apa azért, mert az anyuka ellene hangolta?"

Én pl. azért hagyta el másfél évesen, mert egy elmebeteg nárcisztikus anyja volt, aki pl. egy vita alkalmából menet közben rángatta a kéziféket menet közben hátsó ülésről úgy, hogy a gyerek is bent ült.

jan. 3. 23:05
 10/49 anonim ***** válasza:
64%
Az egyik ismerősöm apja se hazudott, ő ma is úgy hiszi, h jót csinált. Azt mondja, hogy egy lány gyereknek az anyjával van a helye, ő nem viszi/vitte magával, mert nem tudja, hogy kell egy lánnyal bánni. Évente párszor beszélt vele telefonon és annyi. De ő nagyon komolyan hiszi, h ez így rendben volt.
jan. 3. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!