Van olyan család, ahol a szülők jobban szeretik egymást, mimt a gyerekeiket?
Hallottatok már ilyenről?
Ismertek ilyet?
Mit gondoltok erről?
Igen, én ismerek.
Amikor csak lehet, lepasszolják a gyerekeiket a nagyszülőknek: ovi után, hétvégente, tanítási szünetekben... Ők meg mennek nyaralni, randizni. (Pedagógusok mindketten, úgyhogy nincsenek ennyire rászorulva a felügyeleti segítségre.)
Az anyukával vagyok beszélőviszonyban és borzasztóan beszél a gyerekeiről.
Pl. Hülyeség volt bevállalni a másodikat, ha tehetné visszafordítaná; mennyire sz.r döntés volt a kis korkülönbség, ő mennyire szenved attól, hogy rosszul viseli a nagyobbik és még ezer ilyen.
Én is ismerek ilyet kettőt is. Az egyik család olyan, mint ahogy a #2 írta, a gyerek mindenhol van, csak otthon nem , a szülők pedig élnek, mint a gyerek előtt. Buli, kirándulás, koncertek, stb. (40 évesek). Mindenkinek lejön, hogy megbánták a gyereket, az anyukán egyértelműen látszik, hogy minimálisan kötődik hozzá csak.
A másik családnál anyuka ki is mondja, hogy haragszik a gyerekre, mert a férje már jobban szereti a gyereket, mint őt és ő pedig a férjét szereti jobban, mint w gyereket, ezért féltékeny.
#3 az az ostobq, aki azt hiszi, hogy olyan fekete-fehér a világ, mint ahogy ő látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!