Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hazudnak az apák arról,...

Miért hazudnak az apák arról, hogy miért hagyták el a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Általában a gyerekek anyjára fogja a dolgot, hogy ellene hangolta a gyerekeket.
jan. 3. 21:37
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Nem szültem semmilyen trógernek. Ezt bebuktad.
jan. 4. 11:07
 22/49 anonim ***** válasza:
61%

"9-es már ne is haragudj, de te is ugyanúgy veszélyeztetted a gyerekedet, sőt jobban. Nem kellene az autóban vitatkozni, mikor bent ül egy kisgyerek, és ha tudod milyen a feleséged, akkor pláne nem kezdesz mocskoskodni, "

Tehát szerinted ha valaki nem ért egyet valamivel, esetleg nem hagyja magát alázni, és férfi, az "mocskoskodik".

Volt egy másik eset, amikor szülinapon kicsit már szédültem, és mivel a nyűgös gyereket nyugtatgatta, elvárta volna, hogy vezessek közepesen ittasan hazáig, majd palotaforradalmat csinált, hogy neki valaki nemet mer mondani.

Gondolom szerinted akkor is be kellett volna fognom a pofám, és szépen csöndben leülni a büntetésem, ha mondjuk elütök egy biciklist. Arról nem is beszélve, hogy a gyerek itt is veszélyeztetve lett volna.

Hát nálatok is te lehetsz a fakanál a késtartóban.

jan. 4. 12:01
 23/49 anonim ***** válasza:
20%

Nem, az első esetben kellett volna abbahagynod a vitatkozást és befognod a szádat a kocsiban vagy azt mondani hogy peersze szívem, értelek stb aztán majd ha kiszálltatok a kocsiból, akkor kezdeni beszélgetni.

Kocsiban nem lehet ilyen hangulat.

A második esetben pedig nem kell beülni a kocsiba, hol mondott itt bárki olyat hogy ülj be a kocsiba ittasan. Épp ellenkezőleg.

Csak annyi hogy a kocsiban nem lehet vitákat eldönteni, pláne ha ott a gyerek, kocsin kívül más kérdés.

jan. 4. 12:12
 24/49 anonim ***** válasza:
67%

"9 és otthagytad ilyen anyára

...komoly."

A legjobb amit tehettem. A gyereket szerette, és annál jobban nevelte, mint amire én képes lettem volna.

Van, hogy két ember nem kompatibilis.

jan. 4. 12:13
 25/49 A kérdező kommentje:
És akkor a gyereknek kellett meginnia a levét, mert te nem vagy kompatibilis?
jan. 4. 12:18
 26/49 anonim ***** válasza:
42%
25 nagyon buta vagy. Olyan nincs, hogy egy ember nem kompatibilis.
jan. 4. 12:28
 27/49 anonim ***** válasza:
51%
Vagy te is az a tipikus egoista nő vagy, aki szerinte hozzá igazodjon mindenki? Hát nem irigylem a környezeted.
jan. 4. 12:29
 28/49 anonim ***** válasza:
79%

A féléves gyerek gyakorlatilag az anyja teljes fennhatósága alatt van, ha egy nő minden szinten korlátozni akarja a hosszú távú apa-gyerek kapcsolatot, megerőltetnie sem kell magát hozzá.

Sőt, szerintem egy ilyen korai válás esetén az apa helyzete még akkor is vesztes pozíció, ha az anya normális és nem hangol senkit senki ellen. Ki sem alakul a kötődés apa és gyereke között.

jan. 4. 12:33
 29/49 anonim ***** válasza:
26%

"Ki sem alakul a kötődés apa és gyereke között."

Te tudod pontosan, hogy tudat alatt mi alakul ki ilyen pici babánál?

jan. 4. 12:44
 30/49 anonim ***** válasza:
0%

9#

Ilyenkor mindig felmerül bennem.. miért vállaltál vele gyereket? Nem hiszem, hogy a gyerek születése után bukott csak ki belőle,hogy milyen..

Másrészt pedig, inkább magadat mentetted mint a gyereked.. 👌👏

jan. 4. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!