Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél éves kislányom még nem...

Másfél éves kislányom még nem beszél,ez baj?

Figyelt kérdés
jan. 1. 17:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#20: Akkor tényleg "beszél" nincs vele gond, ne aggódj! :)
jan. 1. 18:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

A 14-es válaszban a megoldás. Beszél a gyereked.

Az lenne jelzésértékű, ha egyáltalán semmit se mondana és nem is értene.

jan. 1. 18:47
 23/27 anonim ***** válasza:
#8 vagyok, én is azt hittem, hogy a hangkezdemények még nem beszélés. Bocsi, nem akartam hülyeséget mondani. :)
jan. 1. 18:51
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem az. Nem szó szerint persze, de odatartozik, fejlődik folyamatosan a csöppség. :)
jan. 1. 18:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,szerintem ez teljesen jó. Az én lányom is 1,5 éves,ő sem beszél 2 szavas mondatokban. Úgy van neki 44 szava kb,hogy az olyan szavakat is bele számoltam amiknek csak az első 2 betűjét mondja. Pl: a banánra ő is csak annyit mondd,hogy ba. Vagy a macira,hogy ma. De ezek is szavaknak számítanak,mivel mindig ugyan arra a dologra használja.
jan. 1. 19:10
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is azt mondom, teljesen rendben van. A fiam ennyit sem tudott, mégis azt mondták, oké nála minden.
jan. 1. 19:15
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves státuszon kérdezte a védőnő, hogy 5 szó van-e? Barátnőm kislánya és a fiam között 1 nap van. Az ő lánya egyáltalán nem mond szinte semmit. Nincs meg az 5 szó. Talán 2-3. De az se rendszeresen. Ennek ellenére nem mondta a védőnő, hogy gond lenne vele.

Ő inkább húzza az anyját, és megmutatja, mit szeretne. :)

Tesómnak mindkét gyereke 2 éves kor után kezdett beszélni. Addig semmit nem mondtak.

jan. 1. 21:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!