Mért vannak ápolatlan anyukák?
Figyelt kérdés
Sok olyan anyukát látok akik tologatják a babakocsit és totál le vannak robbanva.Semmilyen haj(általában rövid)semmi smink,toprongyos ruhák...Ezek a nők szülés előtt még normálisan néztek ki.Mi történik velük?A férjük vajon kívánja őket?Mert tuti nem.Kisgyerekes anyukáknál is megfigyeltem ezt az ápolatlanságot!Mert itt nem arról van szó hogy nincs pénze fodrászra,kozmetikusra,új ruhára,hanem arról hogy alapjaiban le se sz*rja a saját külsejét.Engem nem zavar nem azért kérdezem,csupán kíváncsiság.Ti láttok ilyen anyukákat?Nem tudom elhinni hogy nő létükre nem foglalkoznak kicsit sem magukkal!Azért mert van egy gyerekük még nem állt meg az élet,attól még nők.2010. okt. 22. 13:56
81/81 Anya1 válasza:
Ui:Én nem a ruházatról írtam,az maximálisan szubjektív,kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!