Mért vannak ápolatlan anyukák?
"Ahogy írtad szerinted attól nő a nő, hogy fésűt ragad, sminkel, és csilivili rucikban flangál."
Kedves utolsó!Légyszíves te is másold be nekem hogy én ezt mikor írtam!!!Én vagyok naiv?Én háborodtam fel?Miből gondolod?:D :D Ti kevertek össze mindent de erről nem nyitok vitát,az orrodig sem látsz el se te,sem a többi lepukkant nőtársad!
"Én is anyuka vagyok,de nem tojok a kinézetemre,én nem halok bele ha fésűt kell fognom és van 2percem arra hogy abból a kevés ruhámból is a normálisabbat húzzam fel ha elmegyek sétálni!Sminkelni alap sminkelek,ami szintén 2perc,és nem fog rajta az életem múlni!A gyerekemmel egész nap foglalkozom,mégis nő maradtam."
Te kérted, hogy másoljam be, hát tessék:D
Ez alapján, aki nem ragad fésűt, nem a normálisabb ruháját veszi fel, és nem "alapból" sminkel, az nem marad nő:DDD
"Sok olyan anyukát látok akik tologatják a babakocsit és totál le vannak robbanva.Semmilyen haj(általában rövid)semmi smink,toprongyos ruhák...Ezek a nők szülés előtt még normálisan néztek ki.Mi történik velük?A férjük vajon kívánja őket?Mert tuti nem.Kisgyerekes anyukáknál is megfigyeltem ezt az ápolatlanságot!"
Nos, olvasd el megint...
Semmilyen haj, semmi smink, toprongyos ruhák...
Kisgyerekes anyukáknál is megfigyeltem ezt az ÁPOLATLANSÁGOT! Nos, akkor mit is jelent ez pontosan?
Pl. anyuka agyonsminkelt, menő frizura, csini ruci... közben meg rothadó fogak, fekete, koszos körmök.
Ezek közül melyik az ápolatlan és melyik az igénytelen?
HEHE...nem vagy tisztában a szavak jelentésével:)
Javaslom az értelmező kéziszótárt :P
Valóban az az igénytelen, amit leírtál, de a kérdésedet sem ártana visszaolvasni, kedves azonnal ítélkező, "én vagyok a tökéletes, ti meg a lepukkantak" kérdező! Ott ugyanis azt írtad: Mért vannak ápolatlan anyukák? Ugye, hogy azért a kettő nem ugyanaz?
Más: Nem tudom, hány éves a gyereked, de vagy nagyon kicsi még, és nem jártok játszóra, vagy nagyon szerencsétlen, mert az anyukájának fontosabb a gálaruha, meg a smink a vele való homokozás helyett:S
Ahogy írtad: kevés a ruhád, de a normálisabbat húzod fel. Ha homokozni mentek is így teszel? Mert akkor nagyon gyorsan topis lesz az összes ruhád, és vagy mehetsz újakat venni, vagy te is ápolatlan leszel:DD
A szemellenzősséged megdöbbentő. De csak a rend kedvéért: képzeld, vannak ápolatlan anyukák, sőt olyan nők is, akik ápolatlanok annak ellenére, hogy nem anyukák. Ez van. Ha nem lennének, értelmetlen lenne a kérdésed, mert nem is tudnánk, ez mit jelent. De csak a smink, jó ruha, meg a fodrász édeskevés az ápoltsághoz, ez csak a külcsín. A férjem a múltkor találkozott egy általad bizonyára ápoltnak és igényesnek tartott anyukával, csini ruci, smink, belőtt haj - és majd elhányta magát, annyira izzadtságszagú volt. Na ez igen kívánatos lehetett! Látod, ég és föld a különbség aközött, hogy egy igényes anyuka ésszel gondolkodik, és nem gálában megy homokozni, és aközött, hogy valaki szarik magára, és nem foglalkozik magával.
De annyira kemény a fejed, hogy téged észérvekkel lehetetlen meggyőzni, így fel is adom. Mindig elfelejtem az alapigazságot: hogy kivel szabad vitatkozni:D
istenem te mennyire egyszerű vagy... totál lejárattad itt magad és még mindig csak BLABLABLABLAAAA..... :D
tiszta szánalmas vagy aranyom.
Ma reggel ébredés után 7-8 percet töltöttem a fürdőszobában. Részletezzem? reggeli pisi, felöltözés (igen, szabadidő nadrágba), fésülködés (és igen, összekötöttem a hajam!), mosdás, fogmosás, arckrém, Nivea stift a hónom alá.
Ápolatlan vagyok? Csak azért mert nem sminkeltem ki magam, és nem kosztümöt vettem fel ahhoz, hogy másszak a gyerekem után földön? Hát jó, legyen, akkor szerinted ápolatlan vagyok. Ez van!
De mit gondolsz a hajléktalanokról? Akik maguk alá vizelnek? Akik nem fürdenek, nem mosdanak soha? Ha én ápolatlan vagyok smink nélkül, akkor ők milyenek?
Mert az én értékrendem szerint a hajléktalan az ápolatlan.
A gyereked nevelésénél azért próbálj meg nem ekkora hangsúlyt fektetni a külsőségekre, mert nem biztos, hogy sok barátja lesz az óvodában, iskolában, ha mindenkit le fog nézni a külseje alapján. És az csak neki lesz rossz.
A házasságot pedig nem a smink meg a csini rucik mentik meg. Ha így gondolod, nagyon tévedsz!
Bakker!
utolsó kommentedben az igénytelenségről írsz. Előtte meg végig az ápolatlanságról. Döntsd már el, hogy most igénytelenek, vagy ápolatlanok az anyukák :)
Csak azt nem értem, hogy mi a francért fényezed magad annyira? :DDDD
Nem ettől leszel tökéletes :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!