Mért vannak ápolatlan anyukák?
Az a baj, hogy itt most igencsak összekeveredett az ápolatlanság és az igénytelenség fogalma! Nem mindenki ápolatlan, viszont mindenki igénytelen...
...VALAMIRE! Hogy ki mire, az már egyén függő!
Én pl igénytelen vagyok többek közt a cigarettára, az alkoholra, a paradicsomra, a gombára, a mazsolára és a tesco gazdaságos WC papírra, stb...
Arra az 1-1,5 órás babakocsi tologatásra (amit a magam részéről az egyetlen torna lehetőségnek tartok amíg szoptatok) nem tartok igényt a sminkre, az elegáns, divatos ruhákra. Nekem erre a célra tökéletesen megfelel a farmer, a lapos cipő és a lófarokba fogott haj!
De hogy ápolatlan lennék, azt azért kikérem magamnak! A ruhám mindig tiszta, soha nem szakadt! Minden nap fürdök, és ismerem a dezodort, a fésűt, és a fogkefét is. A hajamat is rendszeresen festem és mosom!
Az ápolatlansághoz kicsit több kell, mint, hogy valaki nem sminkel, és nem a legdivatosabb ruhákban viszi a gyerekét a játszótérre.
Csak csendben megjegyzem, hogy a "nincs 5 perc szabadidőm" állítás már itt meg lett cáfolva: gyakorikérdésekre, és más oltogatására van idő? :)
(Ettől függetlenül az anyukákkal értek egyet.)
Tényleg összekeveredtek itt a fogalmak... Én alapjáraton szerettem mindig is egy enyhe kis sminket feltenni illetve a hajamat nem csak egy csomóba felnyomni a fejem tetejére. Persze ez nem azt jelenti, hogy állandóan sminkben és tökéletes hajjal mászkálok:)... Igazából az egyetemi éveim alatt kitapasztaltam, hogy hogyan tudok a leggyorsabban normálisan sminkelni és a hajamat secc perc alatt jól megcsinálni.(Koránkelés,időhiány a rengeteg tanulás és munka mellett) Szóval, most, hogy két 6 hónapos kisfiam(ikrek) mellett is mindig szakítok időt magamra..Az az igazság, hogy így érzem jól magam...
Persze, néha elkél egy kis segítség..(pl hajfestésnél..az kicsit hosszadalmasabb procedúra). Teljes mértékben megértem azokat az anyukákat is, akiknek nem nagyon van idejük.. De van, aki szimplán nem szeret sminkelni... vagy nem festi a haját... :)... Nagyon mások vagyunk...
üdv. 25 éves anyuka
"A férjem tuti kívánna téged...szájonvágni!!!:-)
Láttam olyan nőket,mint te vagy.Erre mondja a férjem és a barátai,hogy csak b@szni jó."
Hát, ez eléggé primkó volt..már bocsi:) Amúgy, ha már itt tartunk... Nem tudom mit szólnál hozzá, ha kiderülne h a férjed megdugott egy ilyen nőt és aztán közli veled hogy: "Ugyan már szivem, dehát ez a nő csak baszni volt jó... mert igazából téged szeretlek..." Lehet ekkor már nem érdekelne, h mire is jók az ilyen nők... Mert az pont elég, h CSAK megdugja...
A másik, hogy tényleg összekeverte a kérdező a dolgokat, de attól sztem még teljesen érthető volt, hogy mire gondolt... Szóval, kár is kiforgatni a szavait. Illetve vitatkozni is felesleges, mivel van amelyik anyuka így érzi jól magát, van amelyik úgy. Ezért egyiket sem kell megszólni.
De azt még hozzátenném, h nem csak a "sminkes" anyukák szólják meg a "mackónacis" anyukat, hanem fordítva is...
Mindenki nézzen magába... Szánalmas ez az egész veszekedés... Mindenki magával foglalkozzon...
Ne azzal, hogy :
---"jajj az az anyuka biztos szarik a gyerekére, mert sminkben van és jól áll a haja, de nem baj, mert a férjem szerint az ilyeneket csak baszni jó.."
(illetve a másik oldalról)
---"nahát, azt a nőt is el fogja hagyni a férje, mert igénytelen, rongyos.. Jajj nem igaz már, hogy nincs 2 perce egy hülye sminket feltenni...bezzeg én.."
Szóval, szerintem mindkét oldal képviselői a szélsőségeket hozta fel. Hülyeség ezeken vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!