Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért vannak ápolatlan anyukák?

Mért vannak ápolatlan anyukák?

Figyelt kérdés
Sok olyan anyukát látok akik tologatják a babakocsit és totál le vannak robbanva.Semmilyen haj(általában rövid)semmi smink,toprongyos ruhák...Ezek a nők szülés előtt még normálisan néztek ki.Mi történik velük?A férjük vajon kívánja őket?Mert tuti nem.Kisgyerekes anyukáknál is megfigyeltem ezt az ápolatlanságot!Mert itt nem arról van szó hogy nincs pénze fodrászra,kozmetikusra,új ruhára,hanem arról hogy alapjaiban le se sz*rja a saját külsejét.Engem nem zavar nem azért kérdezem,csupán kíváncsiság.Ti láttok ilyen anyukákat?Nem tudom elhinni hogy nő létükre nem foglalkoznak kicsit sem magukkal!Azért mert van egy gyerekük még nem állt meg az élet,attól még nők.
2010. okt. 22. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy itt most igencsak összekeveredett az ápolatlanság és az igénytelenség fogalma! Nem mindenki ápolatlan, viszont mindenki igénytelen...

...VALAMIRE! Hogy ki mire, az már egyén függő!

Én pl igénytelen vagyok többek közt a cigarettára, az alkoholra, a paradicsomra, a gombára, a mazsolára és a tesco gazdaságos WC papírra, stb...

Arra az 1-1,5 órás babakocsi tologatásra (amit a magam részéről az egyetlen torna lehetőségnek tartok amíg szoptatok) nem tartok igényt a sminkre, az elegáns, divatos ruhákra. Nekem erre a célra tökéletesen megfelel a farmer, a lapos cipő és a lófarokba fogott haj!

De hogy ápolatlan lennék, azt azért kikérem magamnak! A ruhám mindig tiszta, soha nem szakadt! Minden nap fürdök, és ismerem a dezodort, a fésűt, és a fogkefét is. A hajamat is rendszeresen festem és mosom!

Az ápolatlansághoz kicsit több kell, mint, hogy valaki nem sminkel, és nem a legdivatosabb ruhákban viszi a gyerekét a játszótérre.

2010. okt. 28. 17:25
 62/81 anonim ***** válasza:
33%
üzenem a kérdezőnek h egy paraszt bunkó. Ennyi bajod legyen
2010. okt. 29. 15:29
 63/81 anonim ***** válasza:
81%

Csak csendben megjegyzem, hogy a "nincs 5 perc szabadidőm" állítás már itt meg lett cáfolva: gyakorikérdésekre, és más oltogatására van idő? :)

(Ettől függetlenül az anyukákkal értek egyet.)

2010. okt. 30. 09:09
 64/81 anonim ***** válasza:
61%
jaa. tudod ez tényleg csak pár perc.:)
2010. okt. 30. 10:05
 65/81 anonim ***** válasza:
53%
Babával az ölemben egy kézzel tudok pötyögni a klaviatúrán, de a tükör előtt állni és sminkelni nem. Legalább is, nekem nem megy. Az alvás idejét pedig nem sminkelésre, hanem takarításra, főzésre, mosásra használom.
2010. okt. 30. 13:29
 66/81 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a kérdező is egyike azoknak a kikent-kifent anyukáknak, akik a nagyinak szülték a gyereket. Nemrég láttam egy nagyon csinos anyukát pici gyerekkel, meg is lepődtem, milyen szép. Aztán láttam azt is, hogy valójában az anyuka csak kísérő a nagyi és a gyerkőc mellé, mert szó szerint köpött a saját gyerekére...
2010. nov. 2. 13:32
 67/81 anonim ***** válasza:
90%
Én próbáltam a sminket, de letettem róla, mert minden nap a játszón vagyunk, mire hazaérek a melltartómból is homok szóródik... Ehhez az első 2-3 alkalommal az is hozzájött, hogy az alapozóhoz tapadt a homok... :DDDD Elmondom, annál topisabb sosem voltam. Amíg pici a gyerek és egész nap alszik van idő mindenre. Aztán feláll, elindul, rohansz utána. Utána meg felkel reggel és elindul a bejárati ajtó felé, hogy "séta, hinta"... Na, ilyenkor felkapom a melegítőt, a túracipőmet, összekötöm a hajamat, kb. a liftben mosok fogat és már lent is vagyunk. Aztán hazajövünk, megebédelünk, lefekszik aludni én meg sóhajtok egy nagyot, leülök és ülök. majd megcsinálom az elmaradt házimunkát és ha marad idő szépen rendbe hozom magam. mire hazaér apa már tökéletes a kép, ha nem is agyonsminkelt. Szerintem kifejezetten butaság csinibe nyomni a játszón. illetve... sok anyukát látok, aki csinibe nyomja, meg magassarkúba, de az leül egy padra és telefonál, közben meg pl. én és a hozzám hasonló anyukák foglalkoznak a gyerekeikkel (mert ugye odacsapódnak hozzánk és nekünk sztorizzák a dolgaikat, élményeiket).
2010. nov. 2. 13:57
 68/81 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg összekeveredtek itt a fogalmak... Én alapjáraton szerettem mindig is egy enyhe kis sminket feltenni illetve a hajamat nem csak egy csomóba felnyomni a fejem tetejére. Persze ez nem azt jelenti, hogy állandóan sminkben és tökéletes hajjal mászkálok:)... Igazából az egyetemi éveim alatt kitapasztaltam, hogy hogyan tudok a leggyorsabban normálisan sminkelni és a hajamat secc perc alatt jól megcsinálni.(Koránkelés,időhiány a rengeteg tanulás és munka mellett) Szóval, most, hogy két 6 hónapos kisfiam(ikrek) mellett is mindig szakítok időt magamra..Az az igazság, hogy így érzem jól magam...

Persze, néha elkél egy kis segítség..(pl hajfestésnél..az kicsit hosszadalmasabb procedúra). Teljes mértékben megértem azokat az anyukákat is, akiknek nem nagyon van idejük.. De van, aki szimplán nem szeret sminkelni... vagy nem festi a haját... :)... Nagyon mások vagyunk...

üdv. 25 éves anyuka

2010. nov. 3. 00:50
 69/81 anonim ***** válasza:
81%

"A férjem tuti kívánna téged...szájonvágni!!!:-)

Láttam olyan nőket,mint te vagy.Erre mondja a férjem és a barátai,hogy csak b@szni jó."

Hát, ez eléggé primkó volt..már bocsi:) Amúgy, ha már itt tartunk... Nem tudom mit szólnál hozzá, ha kiderülne h a férjed megdugott egy ilyen nőt és aztán közli veled hogy: "Ugyan már szivem, dehát ez a nő csak baszni volt jó... mert igazából téged szeretlek..." Lehet ekkor már nem érdekelne, h mire is jók az ilyen nők... Mert az pont elég, h CSAK megdugja...

A másik, hogy tényleg összekeverte a kérdező a dolgokat, de attól sztem még teljesen érthető volt, hogy mire gondolt... Szóval, kár is kiforgatni a szavait. Illetve vitatkozni is felesleges, mivel van amelyik anyuka így érzi jól magát, van amelyik úgy. Ezért egyiket sem kell megszólni.

De azt még hozzátenném, h nem csak a "sminkes" anyukák szólják meg a "mackónacis" anyukat, hanem fordítva is...

Mindenki nézzen magába... Szánalmas ez az egész veszekedés... Mindenki magával foglalkozzon...

Ne azzal, hogy :

---"jajj az az anyuka biztos szarik a gyerekére, mert sminkben van és jól áll a haja, de nem baj, mert a férjem szerint az ilyeneket csak baszni jó.."

(illetve a másik oldalról)

---"nahát, azt a nőt is el fogja hagyni a férje, mert igénytelen, rongyos.. Jajj nem igaz már, hogy nincs 2 perce egy hülye sminket feltenni...bezzeg én.."

Szóval, szerintem mindkét oldal képviselői a szélsőségeket hozta fel. Hülyeség ezeken vitatkozni.

2010. nov. 3. 01:21
 70/81 anonim ***** válasza:
93%
Ez így van, senkinek nincs joga a másik fölött ítélkezni hogy hogy néz ki, hogy öltözik, sminkel-e. Ha valaki nem szeret ezzel foglalkozni akkor szíve joga, nekem semmi közöm hozzá. Ha valakinek pedig jut ideje, energiája, kedve magát csinosítani akkor az is rendben van, ebből még nem következik hogy a gyerektől rabolja el az időt amit magára költ. Szerintem az a baj hogy túl sokat foglalkozunk a mások életével, a sajátunkkal kellene inkább törődni. Véleménye mindenkinek lehet de nem kell ennek ilyen formában hangot adni...
2010. nov. 3. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!