Hogy lehet megértetni egy férfival hogy ne bántsa lelkileg a gyermekeit?
Figyelt kérdés
3 gyerekünk van. Több mint 5 éve szétmentünk a férjemmel de a válást még nem intéztük el. Közel lakunk sokat van a gyerekekkel aminek eleinte örültem is de mostanra már egyre rosszabb szerintem a helyzet. Nekem 1,5 éve új kapcsolatom van. A párom szereti a gyerekeket a gyerekek is őt. A 1,5 év alatt most volt a második alkalom hogy eg egész hétvégére elmentünk kettesben pihenni. A gyerekek az apjukkal vannak és a legnagyobb ma felhívott hogy akkor tényleg nem megyek már haza, mert az apja szerint nem vagyok családtag.... ez nyilván rosszul esett a gyerek sírt a telefonban. És ez nem az első hogy ilyeneket mond nekik. Pl mikor délután dolgoztam olyat mondott hogy nem szeretem már őket azért nem vagyok velük otthon.... lelkileg ez hatalmas teher a gyerekeknek és az apjuk nem fogja fel hogy ilyeneket nem mondhat főleg mert ezek hazugságok. Nyilván savanyú neki a szőlő hog nekem van valakim akivel végre boldog vagyok de a gyerekeket miért kell bántani egyszerűen nem értem. Szerintetek mit csináljak ezzel a helyzettel hogy jobb legyen?2023. nov. 5. 09:03
11/12 anonim válasza:
Végtelen beszélgetés a gyermekekkel. Őket kell felvértezni tudással.
Pl legrosszabb, legegyszerűbb, legbugyutább, legrövidebb.., "Akármit is mondana apátok majd, nem kell neki mondani se, de jegyezzétek meg, gondoljatok arra, hogy imádlak titeket, ti vagytok nekem a minden!".
Persze valóságban máshogy, jobban, hosszabban, de érted.
12/12 A kérdező kommentje:
9es de lenne ugyanis a nagyszülők szerencsére bármikor szívesen unokáznak. Azért vannak ott sokat, mert szeretik az apjuk az, viszont a nagyobb már nem mindig megy szívesen.
A válás valóban anyagi okok miatt nem lett elintézve egyelőre. Sajnos patt helyzetben vagyunk.
Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak!
2023. nov. 6. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!