Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos elvárás az anya részéről...

Jogos elvárás az anya részéről, hogy a testvéreket csak együtt lehet láthatásra vinni, mert szerinte lelkileg megviselné őket hogy az egyik lehet az apjával, a másik meg nem?

Figyelt kérdés

Az apukának van egy 8 éves kisfia, akinek vannak féltestvérei is. Ha az apa szeretné elvinni a fiát láthatásra, megkapja hozzá a többi gyereket is a már fent leírt indokkal.

Ez mire jó az anyának? Egyáltalán megteheti ezt?

2023. aug. 23. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem a tiéd a többi akkor nem vagy köteles őket is vinni.
2023. aug. 23. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, az ötlet is abszurd. Van saját apjuk.
2023. aug. 23. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyu nagy játékos:-)
2023. aug. 23. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A többi gyerek apjával mi van? Őt nem zavarja, hogy anyuka a nyakadba szeretné varrni az ő gyerekeit is? Ő hogy áll a te gyerekedhez?

A többiek fiatalabbak vagy idősebbek a 8 éves közösnél? Tehát volt-e olyan időszak, mikor együtt voltál az anyjukkal és kvázi te voltál a mostohaapjuk?

Ebben az esetben talán megérteném anyukát, mert lehet, hogy ők is kötődnének még hozzád, de akkor sem vagy köteles őket is vinni.

2023. aug. 23. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy az apa, bele ne menj. Hülyére akar venni. Én ki is röhögném.
2023. aug. 23. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha a féltestvérek erősen kötődnek a mostohaapjukhoz, akkor érthető, főleg, ha a vér szerinti apjukkal egyáltalán nincs hasonló kapcsolatuk, mert az pl. nem kíváncsi rájuk. Ebben az esetben az anyuka a gyerekek érdekét nézi.

De elég kevés az információ, ez alapján inkább csak találgat az ember, hogy mi a pontos szituáció.

2023. aug. 24. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi van? Én értelmezni se tudtam a kérdést. Úgy el tudom képzelni, ha mondjuk a féltesók nagyobbak és baba/kisgyerek kora ő nevelte őket, a biológia apa meg nem volt képben. De akkor se kötelezhető rá.
2023. aug. 24. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!