Egyedül maradtam várandósan. Akik így voltak hogyan tudták lelkileg feldolgozni?
Akar egyáltalán apuka szerepet a gyerek életében?
Te rúgtad ki, vagy ő lépett le?
Azonnal abortuszra mennék és ki tudnám zárni a suttyó parasztot az életemből.
Majd lesz gyereked olyan férfitől aki érdemes rá.
12.hét után lelépett mert megijedt. Amúgy tervezett baba, 10 hónap után jött össze.
Utana visszajött, bocsánatot kért és velünk akart lenni.
Eltelt 3 hónap és egyszerűen látszott rajta, hogy érdekli is a gyerek meg nem is. Leültünk komolyan beszélni és ő nem akarja ezt. Talán néha látogatná a kicsit de ő maga sem tudja. Én kértem, akkor inkább hagyjon minket, mert a gyereknek stabilitás kell, nem ez.
3 és 5. félidőn is túl vagyok de abortuszra nem mennék.
2,nektek hogy alakult a kapcsolat a volt ferjeddel?
2. vagyok.
A minimális érdeklődése végül elhalt teljesen, mire megszületett a gyerekünk. Bejött a kórházba, hogy DNS mintát vegyen (mintha én csaltam volna meg, nevetséges). Azóta fizeti a tartásdíjat és semmilyen kapcsolatot nem kíván a kislányunkkal létesíteni.
Nekunk is igy alakult, az apja azota hol felbukkan, hol eltunik. Joga van hozza ugyanugy, csak ezzel epp a gyereket teszi tonkre, ennyi eszuk nincs ...
Van, hogy 1,5 evig nem lattuk. Aztan felbukkant par honapig ket hetente jott par orara. Aztan megont eltunt.
A gyerek meg mar erti, eleg nagy, es kerdezi mi van vele.
Gyerektartast viszont kerj, mert az nem a tied, az a gyereknek JAR. Nem eleg csak megcsinalni, fel is kell nevelni, es te sem tudhatod mi lesz kesobb, vagy veled is tortenhet akarmi, aztan a gyerek ottvan semmi nelkul.
Azért mert ha megszüli
1.Sose szabadul meg rendesen a semmirekellő tetűzsák exéről
2.innentől akár apácának is beállhata, mert minden pasi nagyívbe kerülni fogja. A vibri lesz a legjobb barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!