Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedül maradtam várandósan....

Egyedül maradtam várandósan. Akik így voltak hogyan tudták lelkileg feldolgozni?

Figyelt kérdés
Jelenleg azt sem tudom, apukát kívánom e a gyerek életébe bevonni valaha. Anyagilag nincs problémánk, mindent meg tudok adni a kicsinek.
2022. aug. 19. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

Azt elfogadta, hogy 3 éves koráig nem viheti el.

A nagymamáról annyit, hogy terhességem óta 1x nem kérdezte meg hogy vagyok vagy bármi.

Valahogy mindenképpen fogok róla papírt szerezni, hogy olyan rokonokhoz ne vihesse ahol mondjuk mentális betegség van vagyis ha nem szedi be a gyógyszerét (amiről nem is tud, mert sunyiban adják be neki!!!) akkor rohamai lehetnek és akár ha a kisgyerek nem úgy néz rá, meg is támadhatja. Vagy mivan ha beleiszik vagy eszik a beteg ember italába/ételébe ahova rejtik a gyógyszerét??? Ki fogja ezt ellenőrizni hogy odavitte e a gyerekemet?

2022. aug. 19. 23:18
 32/61 A kérdező kommentje:
29, akkor erről mesélj kérlek részleteket. Mert jogilag nem indíthat pert csak úgy bárki.
2022. aug. 19. 23:20
 33/61 anonim ***** válasza:
89%

Majd meglátod magad is.

Saját magad és a gyereked ellensége vagy jelenleg.

2022. aug. 19. 23:22
 34/61 anonim ***** válasza:
86%

Az első terhességemet én is egyedül csináltam végig, nekem megkönnyebbülés volt, hogy kikerültem egy érzelmi bántalmazó ember közeléből.

Egy darabig próbált persze keresztbe tenni, de következetesen ignoráltam, így amikor látta, hogy rám már nincs hatással, érdekes módon onnantól a gyerek sem érdekelte. Szerencsére nagyon hamar végleg eltűnt az életünkből, a fiam azóta már kamasz, nem is emlékszik rá, pár honaposan látta utoljára.

2022. aug. 19. 23:46
 35/61 anonim ***** válasza:
92%
Me haragudj kérdező, de nincs igazad. Kérlek menj el ügyvédhez, aki felvilágosít, mert érhetnek majd meglepetések. Nem akarlak bántani, de ha ilyen típusú az apuka, simán benne van a pakliban, hogy később kitalálja mégis gyereket akar. Ez nem biztos megoldás, amit itt kitaláltál, nem tudod jogilag eltüntetni. Oké, hogy most nincs rá anyagilag szükséged, de egyrészt nem tudod mit hoz a holnap másrészt gondold el mi lesz, ha ilyen embernek majd osztott felügyeletet adnak. Én most elrendezném vele, hogy mondjon le a gyerek láthatásáról, de ügyvéd előtt. Persze ezt majd kérheti hogy változtassátok meg, de kezdetnek nem rossz. De ebben egy jó ügyvéd biztosan tud segíteni, szerintem nagyon hasznos lenne.
2022. aug. 20. 07:36
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én is ügyvédet javaslok, mert szerintem olyan a vilagon nincs, hogy vérszerinti apát igy ki lehet játszani.
2022. aug. 20. 08:31
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt megnézném, ki az a hülye, aki aláír egy apasági nyilatkozatot más gyerekére. Hacsak nem valami öngyilkosjelölt...
2022. aug. 20. 08:55
 38/61 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal könnyebb lett volna az életünk ha ezt terhesség alatt lépi meg és nem a gyerek másfél éves korában.

Annyira de annyira akart gyereket hogy az csoda...

Most 8 éves, 3 éve nem is kereste de előtte is csak hébe hóba

2022. aug. 20. 09:52
 39/61 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én ügyvéd vagyok, és hidd el, hogy amit itt kitaláltál, az így az életben nem fog működni. A saját helyzetedet rontod.

És jobb, ha tudod, ha a válások ügyében a nők 90%-a úgy jön oda hozzánk, ill. a bíróságra is, hogy ilyeneket mond az apára meg annak családjára. Pont ezeket a dolgokat: mindig erőszakos, félek tőle, féltem a gyereket, az anyja és/vagy ő gyógyszert szed, rossz a higiénia, anyja demens, nem figyel... és mondjuk 10%-ban igaz, a többi kamu, csak mert összevesztek, haragszik a nő, sokszor van már új pasi, és az lenne neki a legjobb, ha az apa csak fizet, de nincs a képben.

Az is mindig gyanús, mikor valaki egy "simább" sztorival kezd, és fokozatosan színezi ki - pont, ahogy te is csinálod.

Ezzel nem meghaazudtolni akarlak, hisz nem ismerem a helyzeted, de vedd észre, hogy pusztán attól, hogy teszel pár ilyen kijelentést, és 'okosba' szervezkedsz, a jog még nagyon nem fog melléd állni. Szerencsére az alaphelyzet az, hogy mindkét szülőnek egyenlő joga van, és ezen csak a bíróság (adott esetben gyámhatóság) tud változtatni.

Szóval a rendes utat járd végig, vaagy te szívod meg.

2022. aug. 20. 09:56
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
@14: egy évig. Nem bármikor!
2022. aug. 20. 10:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!