Nekem 1 eve volt abortuszom es nem tudtam lelkileg feldolgozni Van mas is így?
Biztosan. Nekem is volt, több, mint 10 éve. Egy percig nem kételkedtem a döntésem helyességében, így nem volt mit feldolgozni utólag, a döntés megszületése után.
Te kényszerből döntöttől így?
Ha egy év óta még ezen kattogsz, az nagyon romboló. Mivel változtatni már nem tudsz rajta, sem feldolgozni egyedül, fordulj szakemberhez, hogy segítsen az előrelépésben! Ez ugyanis már messze van a normálistól, és semmi értelme, csak rombol téged.
Találj ki magadnak egy hobbit és töltsd az idődet olyan emberekkel, akiket szeretsz és jól érzed magad velük.
Ha egyfolytában ezen agyalsz, nem is fogsz tudni ezen túllépni. Ez lehet, hogy egy kicsit érzéketlen lesz tőlem, de néha muszáj felejteni, hogy ne legyen gondterhelt jövőd.
Amit még nagyon ajánlok, az a mozgás. Ugyanis az felszabadít.
persze, hogy más is van így. nekem van egy barátnőm, aki még mindig nehezen viseli, pedig több, mint 10 év telt el. ez egy normális reakció, hisz elvesztetted a kisbabádat.
ha szeretnél beszélgetni, írj rám, lehet, hogy segíthetek. Egy családtagom abortuszon átesett nők lelki gondozásával foglalkozik, kicsit én is otthon vagyok a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!