Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nekem 1 eve volt abortuszom...

Nekem 1 eve volt abortuszom es nem tudtam lelkileg feldolgozni Van mas is így?

Figyelt kérdés

2017. jún. 23. 12:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%
"Nekem nem volt szabad akaratom hisz anyukamek dontittek errol" - hogyhogy, 14 év alatti voltál?
2017. jún. 25. 17:11
 12/30 anonim ***** válasza:
30%

Nekem nem volt szabad akaratom hisz anyukamek dontittek errol

Miért? Elkábítottak, és míg aludtál elcipeltek a kórházba és elvégezték az abortuszt amiről te nem tudtál? Ha nem, akkor egyedül a te felelősséged hogy ez történt, senki másé. Ha akartad volna, akkor körmödszakadtáig harcolsz érte, mint sokan.

Az meg hogy levelet írni meg leírni hogy szereti..nevetséges..ha szerette volna nem dönt a kikaparásáról.

Úgyhogy te választottad ezt az utat ne sajnáltasd magad, ne hisztizz, hanem folytasd az életed, tanulj, dolgozz. Gondolj arra hogy ezt a te gyereked már nem teheti a te döntésed miatt, de előtted még ott a lehetőség.

2017. jún. 26. 15:59
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
#11 jól írja, 14 éves kor fölött már nem a szülő dönt. Nekem van ismerősöm, aki 15 évesen szült, és nem tudta az anyja megakadályozni, hiába akarta.
2017. jún. 27. 07:17
 14/30 Josephine Harkay ***** válasza:
32%
Sajnos manapság már szinte minden civilizált vagy keresztény országban törvényes lett az abortusz. Akik pedig az abortuszt végrehajtják nem figyelmeztetik az anyát (minden állapotos nő már egy anya aki szíve alatt hordja gyermekét) hogy lekileg mit válthat ki belőle ez az aktus. Ha a kérdező vallásos, kérjen a jó Istentől őszintén bocsánatot és azután bocsásson meg magának is. Ha katolikus, menjen gyónni. Jól tenné ha egy társasághoz vagy önkéntes csoporthoz tartozna akik egy abortusz klinika előtt szóba egyednek a lányokkal, asszonyokkal és próbálják őket erről a végzetes döntésről lebeszélni. Ha pedig egy nő nem tudja a gyermekét megtartani és felnevelni, akkor adja adoptálásra. – Itt Amerikában több ilyen életmentő tásaság működik; én is tagja vagyok az egyiknek.
2017. jún. 28. 09:19
 15/30 anonim ***** válasza:
46%

"Jól tenné ha egy társasághoz vagy önkéntes csoporthoz tartozna akik egy abortusz klinika előtt szóba egyednek a lányokkal, asszonyokkal és próbálják őket erről a végzetes döntésről lebeszélni." - még szerencse, hogy Magyarországon ugye nincsenek abortusz-klinikák, az abortuszokat a kórházak szülészet-nőgyógyászati osztályain végzik. Így is oda lehet menni persze minden fiatal nőhöz, hogy abortuszra jött-e, de nem adok neki 15 percet, hogy valaki szóljon a rendésznek/rendőrnek, aki intézkedik a másokat zaklató fanatikussal szemben.

Ez itt - szerencsére - nem az USA.

2017. jún. 28. 10:14
 16/30 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként Kérdező, te szerintem nem az abortuszt nem tudod feldolgozni, hanem azt, hogy mások - jelen esetben a szüleid - sikerrel rád tudták kényszeríteni a saját akaratukat és értékrendjüket. És ebben viszont nagyon megértelek, ezt én se tudnám feldolgozni...
2017. jún. 28. 10:45
 17/30 anonim ***** válasza:
51%

Életmentő.

Ja.

Te neveled fel?

Vagy csak addig mented az életet, amíg megszületik?

És milyen alapon akarsz beleszólni más magánéletébe?

Undorító népség.

2017. jún. 28. 10:55
 18/30 Midorico válasza:
42%
Nézd, nem kertelek soha nem tudod majd teljesen feldolgozni főleg azért mert tudod hogy a te döntésed volt. Egy életre megtanultad milyen az ha felelőtlen vagy. DE nem dagonyázhatsz mindig a saját nyomorodban!!! Tessék felállni és tovább küzdeni! Gondolj arra hogy ha a jövőben rendesen tanulsz majd dolgozol lehet még gyermeked akit tisztességgel fel tudsz nevelni.
2017. jún. 28. 12:00
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

Ugyan már, szegény Kérdező összesen egy nagy hibát és felelőtlenséget követett el, azt, hogy vakon hitt, és engedelmeskedett a szüleinek, ahelyett, hogy utána nézett volna a jogainak és lehetőségeinek. És ezért sem ő a fő hibás, a szülei kötelessége lett volna idejekorán megtanítani a saját érdekei melletti kiállásra, a "nemet mondás" képességére is.

(azt mondjuk nem értem, hogy a kötelező tanácsadáson miért nem hívták fel a Kérdező figyelmét a jogaira)

2017. jún. 28. 15:38
 20/30 anonim ***** válasza:
17%

Utolso nem szulei estek teherbe

Ez az o rossz dontesenek kovetkezmenye volt.

Az abortusz igyancsak hagyta magat meggyozni.

Ezt majd megemeszti es vallalja a felelosseget sajat tettei miatt

2017. jún. 28. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!