Nekem 1 eve volt abortuszom es nem tudtam lelkileg feldolgozni Van mas is így?
Nekem nem volt szabad akaratom hisz anyukamek dontittek errol
Miért? Elkábítottak, és míg aludtál elcipeltek a kórházba és elvégezték az abortuszt amiről te nem tudtál? Ha nem, akkor egyedül a te felelősséged hogy ez történt, senki másé. Ha akartad volna, akkor körmödszakadtáig harcolsz érte, mint sokan.
Az meg hogy levelet írni meg leírni hogy szereti..nevetséges..ha szerette volna nem dönt a kikaparásáról.
Úgyhogy te választottad ezt az utat ne sajnáltasd magad, ne hisztizz, hanem folytasd az életed, tanulj, dolgozz. Gondolj arra hogy ezt a te gyereked már nem teheti a te döntésed miatt, de előtted még ott a lehetőség.
"Jól tenné ha egy társasághoz vagy önkéntes csoporthoz tartozna akik egy abortusz klinika előtt szóba egyednek a lányokkal, asszonyokkal és próbálják őket erről a végzetes döntésről lebeszélni." - még szerencse, hogy Magyarországon ugye nincsenek abortusz-klinikák, az abortuszokat a kórházak szülészet-nőgyógyászati osztályain végzik. Így is oda lehet menni persze minden fiatal nőhöz, hogy abortuszra jött-e, de nem adok neki 15 percet, hogy valaki szóljon a rendésznek/rendőrnek, aki intézkedik a másokat zaklató fanatikussal szemben.
Ez itt - szerencsére - nem az USA.
Életmentő.
Ja.
Te neveled fel?
Vagy csak addig mented az életet, amíg megszületik?
És milyen alapon akarsz beleszólni más magánéletébe?
Undorító népség.
Ugyan már, szegény Kérdező összesen egy nagy hibát és felelőtlenséget követett el, azt, hogy vakon hitt, és engedelmeskedett a szüleinek, ahelyett, hogy utána nézett volna a jogainak és lehetőségeinek. És ezért sem ő a fő hibás, a szülei kötelessége lett volna idejekorán megtanítani a saját érdekei melletti kiállásra, a "nemet mondás" képességére is.
(azt mondjuk nem értem, hogy a kötelező tanácsadáson miért nem hívták fel a Kérdező figyelmét a jogaira)
Utolso nem szulei estek teherbe
Ez az o rossz dontesenek kovetkezmenye volt.
Az abortusz igyancsak hagyta magat meggyozni.
Ezt majd megemeszti es vallalja a felelosseget sajat tettei miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!