Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony vagy ronda pasik! Ti lelkileg hogyan vagytok/voltatok képesek feldolgozni és továbblépni azon, hogy senki nem vonzódik hozzátok?
Sehogy nem tudom feldolgozni, sajnálom, nem tudok segiteni, egyre inkább belebetegszem...
24/F
szia!
Nagyon sokat olvasom ezt a rovatot és minden nap többen panaszkodnak, hogy rondák és senkinek sem kellenek, de valahogy ezt nem tudom elképzelni, amikor a rohadt fogú kancsal pockos malac hapsiknak is van nőjük és családjuk soknak és ronda csajoknak is. sőt egyik barátnőm kifejezetten az szegény és mégis van pasija. Biztos, hoyg csak a kinézet a baj? Bátyám is ronda és szép kis barátnője van. Vagy válogatósak vagytok? Gyönyörű csaj kellene még így is vagy én ezt annyira nem értem.
KÉRHETEK KÉPET privátban? annyira megöl a kíváncsiság, hogy hogy nézhet ki az ilyen ember aki senkinek sem kell.
28/N (házas, szóval nem azért kell a kép)
Nagyon jó a kérdésed, valóban sok "alacsony vagy úgynevezett ronda" ember mellett lehet egészen mutatós társat látni.
Nem reménytelen a helyzeted. A saját problémánkon való rágódás helyett el lehet kezdeni más problámájának a megoldásán segíteni.
Pl. egyik ismerődöm árvaházakba járt be egy társasággal és segített nekik. Hiszen ők még nagyobb bajban vannak, nekik még szüleik sincsenek! Ott jött rá, hogy a saját bajánál másoknak még nagyobb baja van, és ez elvezette az alázathoz.
Ismerd meg magad, ki vagy, mi minden jót kaptál az élettől. Kezed, lábad ép, látsz, érzel, adj hálát ezért. Még ha alacsony is vagy mint Danny De Vito vagy Ben Stiller, van lehetőséged síelni, lovagolni, szörfözni, bringázni szabadon. Azért jó kis test ez, sokan cserélnének veled, akiknek ez nem adatott meg.
Ha segítesz másokon (pl. bevásárolsz a szomszéd néninek, segítesz matek leckét írni az unokájának stb.), az egy belső tartást, belső szépséget ad, amit a leendő párod észre fog venni.
Sok sikert, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!