Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor ha a párodat nem kívánod testileg, viszont lelkileg, mint társ, tökéletes, mindent meg lehet vele beszélni, úgy szeret mint senki más?
Figyelt kérdés
Viszont egy idegen, ellenkező nemű, számodra szimpatikus embert viszont kívánsz testileg, de lelileg nem irdekel. Mi lesz egy ilyen kapcsolattal?2009. jún. 2. 13:35
1/4 anonim válasza:
Akit nem kívánsz testileg, azt úgy hívják, hogy barát.
2/4 anonim válasza:
Ez ismerős, 7 évig éltem így, amíg felismertem; nem érdemli meg, hogy ne szeresse valaki őt is olyan erős szerelemmel, ahogy ő tud szeretni. Önző dolog egy ilyen kapcsolatban élni. Elengedtem, ma már boldog ifjú férj és végre úgy szeretik, ahogy megérdemli. Továbbra is barátok maradtunk. Fontold meg ezt a lehetőséget szerintem.
3/4 anonim válasza:
Terápia. Párterápia. Családterápia. Nem kell szégyenkezni. Meg kell keresni az okokat. Lehet, hogy nyilvánvalóak, lehet, hogy rejtettek. Az is lehet, semmi köze a mostani helyzethez, sőt az is, hogy nem is azok között a személyek között van az eredeti probléma, akiknél felszínre jön. Ha megvan, hogy mi is ez, még mindig ráérsz eldönteni, hogy akkor mi legyen?
4/4 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Sejtettem, hogy a nehéz válasz kevésbé lesz népszerű, mint a könnyű. Ez van. Mindenki maga dönt. (Én pl. úgy döntöttem, hogy nem a népszerűségre hajtok.) ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!