Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan gyógyszer, vagy kezelés ami kiöli az emberből a szerelem/egy társ utáni vágyat?
Szóval az a gondom, hogy bár hiába próbálkozok egy barátnőt találni magamnak, egyszerüen mindenki kikosaraz.
Sajna elég ronda vagyok. bár hiába vagyok kedves/aranyos a lányoknál, mégsem teccem nekik.
Már belefáradtam az udvarlásba, inkább már szeretném magam inkább valahogy 'kikezeltetni' ebből a nők utáni áhítozásból.
Tudtok valami módszert?
Figy én se erőltetem. Bár fiú ismerőseim azt mondják csinos vagyok ( mindnek van barátnője) de eddig rám se talált rám a szerelem :) Én már tökéletesen beletörődtem nem is gondolok rá, nem is hiányolom :) Azt mondják még fiatal vagyok és rám talál a szerelem, de már nem is érdekel :) Azért kitartást, előbb-utóbb úgyis beletörődsz :) Vagy sikerül, de nem nyomulással fogod tudni elérni :)
17/L
21 éves vagyok.
azok az antidepresszánsok, azok inkább jobbkedvre ösztönzik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!