Miért nem találom a helyem?
Nagyon sajnalom. pedig megdolgozt a diplomadert.
sajnos az egyre negativabb hozzaallasoddal csak csokkented az eselyeidet.
talan probalj valami mast. mas felet, talan egyszerubb munkat, mint hr-es vagy valami adminisztracios munka. Alabb adni sose jo de legalabb gyakorlatod lenne es kis sikerelmenyt nyujtana..
tovabbi sok szerencset
Eladóra sincs kereslet, már bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam így hirtelenjébe.
Igen, a mai világban a diploma nem garancia semmire. Próbálkozz tovább, ill. amíg nincs munkád addig is tudod magad képezni. A mai világban nagyon fontos az egyéni kreativitás, hogy fel tudd magad találni. A lényeg, hogy ne törődj bele a helyzetbe, és ahogy mondták más munkát is elvállalhatsz. Legyen az eladó vagy akármi más, minden tapasztalat szerzés számít. Tanulj nyelveket, vagy fejleszd az eddigi tudásod. Olvass akármilyen témában, a lényeg, hogy legyen elfoglaltságod és lehetőleg olyan aminek hasznát is látod. Ne töltsd üresen, kihasználatlanul a szabadidőd. A folytonos tevékenységgel eltudod terelni a gondolataid, ill. örömödet is lelheted benne. Menj mozogni, találd fel magad légy kreatív. A munkáltatók nem elégszenek meg azzal ma már, ha van egy papírod. Fontos, hogy legyen valami plusz. Amit pusztán már a megjelenésed sugároz. Eltökéltség, kreativitás, rátermettség, rugalmasság. Teljes szemléletváltás kell.
Lehet, hogy sablonos szövegnek tűnik (és talán az is), de tényleg ne hagyd, hogy beszívjon a búval b@szottság.
A két link jobban megfogalmazza, azt amit leszerettem volna írni.
ill. lásd mi minden van a világában, motivációt adhat, elterelheti a gondolataidat.
Ezen felül hallgathatsz pl. meditációs zenéket, lehet lesőre hülyeségnek tűnik, de kis löketet tud adni, ill. én imádok filmzenéket is hallgatni.
Szóval légy kreatív, ne hagyd el magad!
Együttérzek veled.
Mivel ez az időszak bármeddig eltarthat, érdemes egyszerűbb munkát vállalni, amivel bár kevesebbet keresel, de addig jó, amíg megtalálod a végzettségednek és az igényeidnek megfelelő munkát. És ne gondold, hogy ez szégyen! Tapasztaltam. Ez csak régen volt az, ma már mindenki tisztában van vele, hogy milyen nehéz a helyzet e téren.
Én pl. 3 évig étteremben takarítottam meg konyhán besegítettem diplomával, mire akadt egy végzettségemnek megfelelő állás.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!