Nem találom a helyem. Mit csináljak?
Már egy ideje nem találom sehol a helyem. Az iskolában nincsenek barátaim, csak pár haver, így ki tudom húzni a napokat. A szüleim mindent megtesznek értem, de a legtöbbször borzasztó magányosnak érzem magam. Vannak barátaim a régi iskolámból, akikkel szoktam találkozni, de azért már nem olyan mint régen, ahogy a kapcsolatom a családommal sem. Olyan mintha nem most kezdődne, hanem most fejeződne be az életem.(Ezt nem úgy értem hogy öngyilkos akarnék lenni, mert nem, csak ezt érzem.)
Nehéz elviselni hogy minden nap, minden héten ugyanaz történik, ez a felkelés, tömegközlekedés, iskola, tömegközlekedés, pár óra unalom, alvás, aztán elölről legszívesebben kirohannék a világból.
17/l
Valóban, csak az előbb említett 2. dolog húzhat ki a csávából. Írtad, hogy vannak haverjaid. Akkor beszélgess velük többet, menjetek el valahova közösen, tölts velük több időt. Így előbb utóbb a barátaid lesznek. Vagy ott a másik lehetőség, a régi barátok. Szánj rájuk több időt.
A második, a sport. Remek kikapcsolódási lehetőség, és jó feszültség levezetésre. Akár, többet is kipróbálhatsz, hogy megtaláld magadnak a tökéleteset.
De ne feled, nem vagy egyedül, ott a családod, amit egyre kevesebben mondhatnak el magukról.
Remélem, jó tanáccsal szolgáltam, és minden rendeződni fog az életedben.
Valahogy énis így vagyok, de ezen azzal változtatok hogy kipróbálok új dolgokat, pl: többet beszélek a barátokkal és többet találkopzok velük.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!