Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem találom a helyem. Mit...

Nem találom a helyem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nem találom sehol a helyem. Az iskolában nincsenek barátaim, csak pár haver, így ki tudom húzni a napokat. A szüleim mindent megtesznek értem, de a legtöbbször borzasztó magányosnak érzem magam. Vannak barátaim a régi iskolámból, akikkel szoktam találkozni, de azért már nem olyan mint régen, ahogy a kapcsolatom a családommal sem. Olyan mintha nem most kezdődne, hanem most fejeződne be az életem.(Ezt nem úgy értem hogy öngyilkos akarnék lenni, mert nem, csak ezt érzem.)

Nehéz elviselni hogy minden nap, minden héten ugyanaz történik, ez a felkelés, tömegközlekedés, iskola, tömegközlekedés, pár óra unalom, alvás, aztán elölről legszívesebben kirohannék a világból.

17/l

2013. jan. 6. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Barátkozz, mi mást mondhatnék...Járj el esetleg vmilyen szakkörre ahol ismerkedhetsz.
2013. jan. 6. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Sportolj valamit, barátkozz új emebrekkel, csajozz. Bocs, de ez egy nagy rakás önsajnáltatós nyavajgás, persze hogy unalmas az élet, ha nem teszel semmit ellene.
2013. jan. 6. 18:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az. De pont ezért írtam a kérdést, mert tudom hogy változtatni kéne valamin.
2013. jan. 6. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom mondani hogy ismerkedj, akár interneten, akár valamilyen más elfoglaltságot keressél társaságokba. Később el is mehetsz tanfolyamokra ha végeztél a sulival, járj el szórakozni gondolom csak akad pár haver a sulidból akikkel elmehetsz erre arra. Én amikor fél évig munkanélküli voltam mert végeztem a sulival és nem találtam semmi munkát meg ugye egyetem nem jött össze akkor én is így voltam vele, felkelés, unalom valamivel elfoglaltam magam órákra de az semmit nem jelentett. Aztán elmentem egy tanfolyamra kitanultam egy szakmát ott új embereket ismertem meg, kialakult egy baráti köröm, eljárok bulizni, szórakozni, munkát is találtam, ott is elvagyok bár a kollégák eléggé irritálnak de elvagyok ott pár emberrel a pénztárosokkal, meg a raktárossokkal is ha épp oda küldenek. Kitartás még fiatal vagy elötted az élet rengeteg embert fogsz még megismerni, ezt tekintsd amolyan átmeneti időszaknak, előbb utóbb találsz egy társaságot akikkel elvagy és rájuk számíthatsz aztán majd a szerelmet is megfogod találni:) Kitartás!
2013. jan. 6. 19:14
 5/6 hdodo válasza:

Valóban, csak az előbb említett 2. dolog húzhat ki a csávából. Írtad, hogy vannak haverjaid. Akkor beszélgess velük többet, menjetek el valahova közösen, tölts velük több időt. Így előbb utóbb a barátaid lesznek. Vagy ott a másik lehetőség, a régi barátok. Szánj rájuk több időt.

A második, a sport. Remek kikapcsolódási lehetőség, és jó feszültség levezetésre. Akár, többet is kipróbálhatsz, hogy megtaláld magadnak a tökéleteset.

De ne feled, nem vagy egyedül, ott a családod, amit egyre kevesebben mondhatnak el magukról.

Remélem, jó tanáccsal szolgáltam, és minden rendeződni fog az életedben.

2013. jan. 6. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Valahogy énis így vagyok, de ezen azzal változtatok hogy kipróbálok új dolgokat, pl: többet beszélek a barátokkal és többet találkopzok velük.

17/F

2013. jan. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!