Tegnap szakítottunk a vőlegényemmel, mert megcsalt. Nem találom a helyem, aludni sem tudok. Mi lesz most?
Hát ki ne békülj vele. Gondolj csak a rossz tulajdonságaira, pl: többet jelentettek neki a haverok,stb.
Jobbat érdemelsz Te nála!
Nyilvánvaló, hogy ne fogadd vissza.
De hogy hogyan tovább? Könnyen pampognék most, hogy majd lesz jobb meg blabla, de ha én kerülnék ilyen helyzetbe, fogalmam se lenne, mit tegyek. Minden szétesne az életemben, mindaz amiért az eddigi kapcsolatunkban dolgoztam, semmissé lenne. Több év. Nem hiszem, hogy meg tudnék onnantól bízni bárkiben is, valószínűleg nem is lenne többé normális kapcsolatom.
Most tényleg írhatnám, hogy ez meg az lesz, de ha őszintén magamba nézek, akkor én nem tudnám kiheverni a dolgot.
Én csak jót akarok neked.
Már az előző kérdésenél is nagyon sajnáltalak, hogy ilyen szívtelen a barátod. De ez már mindennek a teteje..........
Ne foglalkozz vele, ha teheted cserélj telefonszámot is
Egy ilyen gerinctelen ember nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.
És az, akivel megcsalt ismerős volt, vagy egy idegen?
Mit mondott, miért tette?
Aki ekkora szemétségre képes egyszer, az máskor is megteszi. Már a sörözés is szemét dolog volt az adott szituációban.
Fel a fejjel, TE jobbat érdemelsz.
Ne foglalkozz vele, majd jön valaki, aki igazán szeret.
Szia!
Most gondold végig!
1. Beteg vagy , de nem jön ápolni
2. az hagyján, de még bulizni is lelép
3. az még mindig hagyján, de meg is csal?!
Nah, ezek után ha azt írod hogy érdemes még szeretni, leesek a székről:)(
Ti nem tartoztok össze, neked nem ő az igazi és neki se te vagy az. Ha az lenne, nem csal meg, ha igazi lenne, csak erőszak tántoríthatná el tőled.
Nem kell rá haragudni, magadra se, fogadd el a helyzetet, inkább most, mint sok év házasság és gyerekek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!