Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap szakítottunk a vőlegény...

Tegnap szakítottunk a vőlegényemmel, mert megcsalt. Nem találom a helyem, aludni sem tudok. Mi lesz most?

Figyelt kérdés
Az én kérdésem volt szombaton, hogy baj-e, ha egy baráti összejövetel fontosabb neki. Nem bulizni volt, illetve volt de fél óra után lelépett, azzal az indokkal, hogy engem fog ápolgatni. Elment valami ismerőséhez, borozgattak. Megcsalt, aztán mintha semmi se történt volna, jött, hogy mennyire szeret stb. Tegnap bukott le, a haverjai által. Felhívott az egyik haverja (akivel szombaton volt), hogy jobban vagyok-e már. Beszélgettünk, és megjegyezte, hogy milyen rendes a vőlegényem, mert szombaton csak 1 sört ivott, utána jött hozzám, hogy ápoljon. Persze nem tudtam semmiről, de gyanús volt. Aztán bevallotta, hogy megcsalt. Szakítottunk, majd jöttek a bocsánatkérő sms-ek. :S Szeretem, de nem akarom látni.
2009. nov. 11. 07:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyszerűen üres az életem nélküle. Eddig volt egy biztos pont az életemben, Ő. És hirtelen köddé vált minden. El sem tudtam mást képzelni a helyére. Azt hittem, ő az igazi. Eddig olyan szépen megvoltunk. És most megcsalt. Azt mondta ez volt az első, és utolsó. Nem akarom visszafogadni, és a telefonszámomat is lecserélem amint lehetőségem lesz rá. A szüleim és az ő szülei is ki vannak akadva, hisz minden rokon beleélte magát, hogy mi összetartozunk. Egész nap 1 kiflit ettem, és 2 bögre teát ittam. Nincs kedvem s tévézni, se vásárolni. Jöttek a barátnőim vigasztalni, de most nem tudtam értékelni a segítő szándékukat. :(
2009. nov. 11. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne fogad vissza mert ha egyszer megteszi megteszi másodszór aztán harmadszor is. Meg mi az hogy sms-ben kér bocsánatott?

Nem volt benne annyi gerincesség hogy eléd álljon. Egy darabig biztos nagyon rossz lesz, főleg ha szereted de idővel el fogod felejteni és találsz egy nála sokkal jobbat.

Kitartás és légy erős.

2009. nov. 11. 15:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Pfff ez a piszok gerinctelen...!!! Én biztos kiherélném. Úgy utálom az ilyet. Én sajnos tanácsot nemtudok irni... velem is történt hogy megcsaltak, de hál'istennek nem voltunk eljegyezve. De azért igy is szar volt.

De most már van egy normális barátom aki aranyos.

És még tisztán emlékszem amikor Anyumnak mondtam, hogy én pasival szóba sem állok mégegyszer... aztán 1 év mulva már máshogy láttam a dolgokat mikor megismertem a mostani barátom.

Kitartás! Nem érdemli meg hogy miatta legyél szomorú.

2009. nov. 11. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg rohadt szemét dolog volt a párodtól és megbocsájthatatlan amit tett, de gondold végig: már az előző kérdésednél is benned volt, hogy nem-e vagy túl önző vele. Nem lehetséges, hogy nagyon megfolytottad ebben a kapcsolatban?
2009. nov. 11. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Ó te jó ég, úgy sajnállak!

Már az első kérdésednél is belegondoltam, hogy nem lesz ez így jó, hogy te beteg vagy, ő pedig inkább sörözik. És ezekszerint te is érezhetted, hogy nem jó ez így, hiszen feltetted a kérdést. Női megérzés.

Természetes, hogy üresnek érzed az életed, és ez a normális. És az is, hogy úgy érzed ő volt az igazi. De aztán gondolj bele, hogy valójában ő nem lehetett az, hiszen ezt megtette veled. Aki az igazi, az ilyet nem tesz meg azzal, akit szeret. És gondolj bele abba is, bár ez biztosan nem vigasztal, hogy még jobb, hogy ez most történt meg, nem pedig akkor, amikor már házasok vagytok, és egy-két gyerkőcötök is van. Még fiatal vagy, megtalálhatod a VALÓBAN igazit:)

légy erős! és a legfontosabb, hogy egyél. bármi történjen enned kell, nem fogyhatsz csontsoványra. és vigyázz magadra!

2009. nov. 11. 23:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok. Tegnap este már tudtam pár falatot enni, meg később gyümölcsöt. Egész éjjel sírtam, talán 3 órát ha aludtam. Megpróbálok visszafeküdni.. :(
2009. nov. 12. 06:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Szió "kislány" (:

Most olvastam a történeted és bizony hasonló cipőben járunk.

Tudom, ez most nem vigasztal, de teljesen együtt tudok veled érezni.

Nincs annál rosszabb érzés, mikor hirtelen az egész jövőképed romokban hever..

A legkönnyebb az lenne most, ha sírva a karjaiba borulhatnál, de szerintem te is tudod, hogy ez nem helyes. Nem adhatod fel a büszkeséged, és nem is tűrheted el, hogy valaki ezt tegye veled.

Én veled vagyok.

2009. nov. 12. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!