Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? (nem találom a...

Mit csináljak? (nem találom a helyem folyt lent)

Figyelt kérdés
Nem találom a helyemet fiu vagyok 18 éves és egy csomo kényszer betegséget bebeszélek magamnak Pl hogy meleg vagyok de tudom hogy nem vagyok az mert van barátnőm 1 éve már de mégis ezt hiszem meg hogy ki akarnak nyirni követ 1 kocsi 1 éve ezt is ami lehet igaz is és ettöl beszélek be mindent mivel a kocsiban férfiak ülnek azért melegség érted félek a férfiaktol :( már ez megy 1 éve teljesen ki vagyok idegileg ettöl a követös dologtol lettem beteg lelkileg mit csináljak?
2013. jan. 3. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Pszichológus?
2013. jan. 3. 22:08
 2/8 anonim válasza:
Menj el egy pszichológushoz.
2013. jan. 3. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
De mit mondjak ott el neki? jo fiuknak a gatyáját meg szoktam nézni ennyi!! amugy ma hogy volt suli egy fiura sem nzétem rá itthon meg azt hiszem hogy meleg vagyok csak a csajokat nézem akkor miért van ez? meg ha meleg lennék nem hiszem a barátnőmet kivánnám!!
2013. jan. 3. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Na most, szerintem a meleg-nem meleg dolgot és az üldözési mániát külön kell kezelni, és a másodikkal mennék orvoshoz, mert azon lehet segíteni. Meleg lehetsz attól, hogy van barátnőd, és akkor mi van? Semmi. Boldog és egészséges legyél, az a lényeg.
2013. jan. 3. 22:22
 5/8 A kérdező kommentje:
De szerintem összefügg az üldözés elött nem volt ilyen!!! eszembe se jutott azóta készen vagyok idegileg mindennap bögök ez miatt :( meg egyszer csak rám jön a sirás és akkor HHOGY BARÁTNŐMET SZERETEM NAGOYN NAGYON ezt mondom amikor sirok akkor mért van ez?
2013. jan. 3. 22:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Irtok?
2013. jan. 3. 23:20
 7/8 anonim válasza:
Ha 1 éve vannak ezek a kényszerbetegségeid,akkor gondolkozz el azon,hogy 1 évvel ezelőtt mi történhetett az életedben amiért ilyen lettél.
2013. jan. 4. 13:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez történt ez a követés folyamatosan alakult ki
2013. jan. 4. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!