Mit tegyek, ha az életem semmit sem ér, nem vagyok boldog, kiüresettek az értelmek körülöttem, nem találom a helyem, folyton csak sirok, magányos vagyok?
Kb 3hónapja tart. Barátaim vannak, de nem mondom ezt nekik, nem igazi barátok. Itthon anyu elvan, (munka iskola háztartás neki), nem jut ideje ránk, tesóm, neki barátnője van, boldog és nem tudok beszélgetni ilyen szempontból vele sem. Édesapám már 8éve meghalt. Nagyszüleimmel jó a kapcsolat, bár ilyen dolgokról velük sem tudok beszélni, jól érzem magam velük, csak távol laknak, minden 3. hétvégén találkozunk. Jegyeim nagyon leromlottak, barátom nincs, mindig sirok és ideges vagyok.
Nem tudom, miért/mitől változtam meg(azelőtt első tanuló, vidám, kiegyensúléyozott voltam), nem ért az utóbbi időben sem csalódás sem egyéb trauma, ami kiválthatta volna ezt.
Mit tegyek, h visszanyerjem régi önmagamat, hogy boldoguljak az életben és hogy boldog legyek. Érzem, hogy ha lenne egy megértő barátom, aki szeret, mellém áll és hisz bennem, megváltozhatnék. De nincs. És egy ideig nem is lesz, úgy látom.
Mit tegyek? (Tudom, h talán pszichológushoz kellene forduljak, de már kipróbáltam 2évvel ezelőtt, de nem segitett-bár akkor még nem voltak ilyen problémáim).
A válaszokat előre is köszönöm
16/L
Hobbim-tánc- is elavult, nem boldogit, sőt letőr. Mikor pozitivan állok a dolgokhoz, akk mindig jön a lekiismeretfurdalás, h hogy jövök ahhoz, h jól érezzem magam, mikor ne hánysaokat-2,3- kaptam, semmi sem siekrül..stb..kilátástalan..
Ksözi h irtál, ujra megpróbálom, hátha segit ezúttal
Szia !
Én is így érzek,nekem még barátaim sincsenek szóval elég gáz,ha gondolod levelezhetünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!