Egész nap nagyon fáj a gyomorm és alig kapok levegőt. Tudom, hogy szorongás, mert nagyon félek és kilátástalannak tűnik körülöttem nagyon sok dolog. Hogy tudnám ezt a rosszullétet enyhíteni? Ijesztő ez a levegő utáni kapkodás.
A recept nélkül kapható bigyók sajnos nem érnek szinte semmit.
Zuhany, teák, meditációs CD sem hat, nekem sem.
Jó nagy futás, biciklizés segíthet, én azzal ki tudom fújni a gőzt és jobban leszek-.
Egyébként irány szakember....
Ha tudnánk, hogy mitől szorongsz, talán többett lehetne segíteni neked. A szorongás + egy olyan dolog, hogy más felfogásban kell a zavaró dologra gondolni, és megszűnik.
Szemléletváltás! Minek szorongsz? Ha olyan dolog miatt, amin nem tudsz változtatni, vagy beleavatkozni, akkor teljesen felesleges, mert úgysem tudsz csinálni semmit, max halálra idegesíted magad. Lehet jóra fordulnak a dolgok, te meg csinálsz magadnak egy gyomorfekélyt a semmiért. Ha meg baj lesz, akkor ráérsz akkor törődni vele, amikor valódi lesz, nem csak előre képzelt.
Még mindíg van egy variáció: Ha olyan dolog miatt görcsölsz, amin tudsz változtatni, akkor tegyél meg mindent legjobb tudásod, és érzésed szerint, és akkor is megnyugodhatsz, hogy te mindent megtettél. Az a lényeg, hogy ne görcsölj feleslegesen, mert azzal csak magadnak ártasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!