Fő tünetek:egész nap szédülök, fáj a fejem, sokszor álomszerűen látom a körülöttem lévő dolgokat. Nálad is van/volt ilyen? (bővebben lent, fontos)
Sajnos én sem tudok válaszolni,hogy mi ez.De nekem is ugyanezek a tüneteim.
És még néha azt érzem,hogy kiszáll az erő a lábaimból,és összefogok csuklani.Volt már arra is példa,hogy zajos hangos buszon,vagy helyen amikor sokan beszéltek egyszerre, szédüléssel az is járt,mintha a hangok összefolytak volna( nemtudom értelmesen megmagyarázni.És igen,nekem is ez az álomszerűen látom a körölötttem lévő embereket,dolgokat.
Sajnálom,hogy megválaszolni nem tudom,mitől van..
köszi a válaszokat:)
nekem ezen kívül ilyen tüneteim vannak még:hidegrázás,zsibbadás,félelem a haláltól és megőrüléstől,szorongás,izzadás
(17.17)
Igen,igen.És olyan érzésed nem szokott lenni pl.buszon,vagy egy zárt helyen,hogy mindenki téged bámul,nekem ez is előfordul.Amúgy én migrénes vagyok nem tudom ,ezzel lehet -e kapcsolatban.Elég sok fájdalomcsillapítót szedek,de ezeken nem segít.Anyuval,barátaimmal meg nem szeretnék erről beszélni.
Előző vagyok,haragudj,hogy ilyen darabokban írtam.
Nekem még ,olyan érzésem is szokott lenni,hogy elvesztem mindjárt az önuralmam ,és elkezdek ordibálni,hogy elég,vagy hogy megbolondulok és nem fogok tudni róla.És ezt nem tudom megmagyarázni,de néha olyan érzéssem van mintha nem a valóság lenne ami történik velem.Nem tudom megmagyarázni értelmesen.
nagyon sokmindenben egyeznek a tüneteink
megkérdezhetem,hogy neked mikor kezdődött ez?
Régebben is volt már hasonló.A migrénes fejfájás az körülbelül 5 éves koromban.Nagymamám mesélte,hogy sokszor beszéltem neki 4-5 éves koromban olyasmiről,hogy én mennyire félek ,hogy meghalok nem soká.Bár szerintem ez inkább papám halálának a feldolgozása lehetett.
De ez a szédülés,gyengeség,álomszerűség és egyéb tünetek,körülbelül egy fél éve.De nem egyszerre kezdődött,eleinte csak szédülés,és utána egyre jobban.
Néha azt érzem,hogy rólam beszélnek,nevetnek vad idegenek.
Pedig , sok barátom van,a családomban sincsenek problémák,szeretnek az emberek.És mégis azt érzem senki se tudja átérezni,a gondolatokat amik a fejemben vannak,emiatt pedig úgy érzem nem vagyok normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!