Ki érzi magát mélyponton most érzelmileg? Érezted már úgy, hogy senki sem hallgat meg, nem ért meg senki sem és magányos vagy? Egyedül maradtál lelkileg?
Hogy nem tudsz levetkőzni senki előtt lelkileg? Nincs párod, akire számíthatnál?
Nem számíthatsz szinte senkire a szüleiden kívül vagy még azokra sem érzelmi szempontból? Mesélhetsz.
Teljesen. nincs kedvem mesélni.
F
Érzelmileg ha nem is a legméllyebb ponton, de elég méllyen vagyok... -.- :)
Eddig azt hittem senki nem "fogad el", aztán egy nap jött vki, aki belépett az életembe. Minden annyira "idilli" volt. Mivel sajnos nincs tapasztalatom a párkapcsolatokban, ezért nem tudtam "megtartani". Végül már lassan 2 hete elment... :(
Most megint azt érzem h senki sem ért meg, pedig aki jött az is az egyik legméllyebb pontomon jött, amikor nem is vártam volna.
De most megint ott vagyok h nincs senkim, viszont annyival jobb, h mostmár van tapasztalatom a dolgokban. Minek örülnek a lányok, mi kell nekik stb. Tehát a következőt (ha lesz, és remélem igen és minép hamarabb) nem fogom elrontani, tudni fogom mikor mit kell csinálni és nem fogom "elengedni" a lányt! :DDD
Mindenkinek Sok Sikert Az Életben!!! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!