Egyedül maradtam várandósan. Akik így voltak hogyan tudták lelkileg feldolgozni?
18-as válaszom a 14-esnek szólt nem a 15-ösnek csak elírtam.
Lényeg, hogy jogilag el tudom tüntetni az apukát, amivel nehezen tud bármit is kezdeni. Ha szerencsém van, tiszteletben tartja a gyermek érdekeit.
20-as olvass már utána!!!
Leírtam érthetően ki az a 3 ember aki az apaság vélelmének megdöntésére jogosult pert indítani!!
Ilyen alapon, amennyiben férfi vagy, szerinted te is indíthatnál az én gyerekemért.
21-nek pedig igaza van, nem túl gyorsan őröl a bíróság malma. Akár megtehetem, hogy nem megyek el többször, persze tudom, hogy következményei lennének. De ha ő szivatni akar akkor én is tudom őt.
25, kérlek te is olvass utána ha nekem nem hiszel. A DNS tesztet se azonnal rendelik el, legalább 1 tárgyalás előzi meg. Ahova meg egy random férfi aki a gyerek apjának állítja magát, el sem jut.
Nem azt mondom, hogy igazságos ez a rendszer és a törvény! Mert sok normális apukával is ki lehet szúrni így. De az én gyerekem apja sajnos nem az a kategória.
Igazából még meglátom hogyan viselkedik a következő hetekben, hónapokban. Visszafogadni többször nem fogom, egyszerűen nincs értelme.
Ha alá is írná az apaságit én már csak szülés után engedném, előtte biztosan nem. Hogy lássam hogy áll a már megszületett babához. Tudom azt is, hogy sok férfi addig fel sem fogja amíg nem tartja a kezében.
De ha olyan lehetetlen módon viselkedik mint az utóbbi hónapokban akkor nem látom szívesen.
Már azt is tervezte, amikor láthatásra viszi. A családja tragikus, testi és pszichés bajokkal vannak megáldva, oda pláne nem engedem a gyerekemet.
Na! Megutáltad. Megtudod oldani a gyereket, van pénzed is. Szeretnéd a kicsit! De sose szabad hazudni ilyenbe a gyereknek!! Sose tudhatód mikor derül ki, akár ha nagy lesz a gyerek és téged is megutálhat joggal!
DE! Bemehet és kérheti, ha kiderül, h direkt tagadtad és az apát minden értelemben korlátoztad, akkor meg is büntetnek és el is vehetik a gyereket (ismerősöm így járt, apánál van a gyerek, pedig ott is a nő olyan biztos volt magában...).
Meg másik férfi nevét ráírni? Nem vagy normális, már ne is haragudj!
A gyereken meg végeznek tesztet ha a fejed tetejére állsz is.
Sértve vagy, látszik és érthető, de ne csinálj hülyeséget sztm.
Ha meg látni akarja a gyereket avval mi a baj? Értem, h ha nem lesz rendszeres...de akkor majd rá érsz evvel foglalkozni.
Én is egyedül maradtam és pont a gyerekem érdekében nem gyülölködtem meg hazudtam!
Ha meg nem foglalkozik majd vele örülhetsz és kész.
29 az meg h hova viszi 3 éves kora után a gyereket nem rád tartozik. Ha tudod bizonyítani, h ott veszélyeztetve van, akkor a bíróság intézi.
Gondolom ha lesz majd nője is és esetleg tényleg normálisan áll a gyerekéhez, akkor is majd kevered a szart, meg nem viheti.
Törvényes úton kell megoldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!