Hogy lehet megértetni egy férfival hogy ne bántsa lelkileg a gyermekeit?
7-es, a kérdező járhat ezer helyre, ha az ostoba, degenerált apuka szrik az egészbe.
Én is jártam, azt hiszed, ért bármit is, míg a toxic szr nevelőanyámmal kellett éljek?
Elmentem, király, aztán hazamentem ugyanabba a sz.rba.
Kérdező: a másik embert nem tudod megváltoztatni, ő ilyen.
Lehet kérvényezni a láthatás megváltoztatását - egy pszichés abúzusnál többért sem változtatják meg általában -, de aki ilyen, az ilyen is marad és tönkreteszi a gyerekét.
Mondjuk 5 év alatt már rég elintéztem volna a válást. Mi az akadálya? Mi a helyzet a gyermekelhelyezéssel?
Csak úgy jófejségből biztos nem engedném, hogy sokat legyen a gyerekekkel, ha így viselkedik. Csak gondolom, akkor nem lenne kire bízni őket, amíg te romantikázol. El kell dönteni, mi a fontosabb.
Gondolom anyagi okok miatt nem váltatok.
Pedig jobb lenne, mert ha meg lenne szabva a láthatás, akkor nem mondogathatna ilyet.
Az én volt férjem is hasonló, de én azonnal beadtam a válókeresetet, amint külön költöztünk.
Készülj fel, valami fogást mindig fog találni, valamit mindig fog ellened mondogatni. A kisfiam már kezdi tudni ezeket a helyén kezelni, de sok türelem és megértés kellett, sokszor jött/jön úgy haza, mintha én lennék az ellenség. Néha még mindig.
Mást nem tudsz, otthon századszorra is átbeszéled a gyerekekkel. Egyébként az már jó, ha elmondják, mit mondott apa. (Én egy ideig csak sejtettem, éreztem, nem bírtam kihúzni belőle.)
De: INTÉZD EL A VÁLÁST, akkor jóval könnyebb az ilyen fajta emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!