Követelhet úgy gyerektartás emelést az ex ha évek óta elmarta a gyereket és nem is ő neveli, hanem az anyja?
Figyelt kérdés
Közös ismerőstől hallottam, hogy gyerektartás emelésért akar perelni. Írásos és hivatalos bizonyítékaim vannak, hogy folyamatosan tiltotta a gyereket, többször voltunk emiatt gyámügyön is, nem egyszer megírta hogy semmi közünk a gyerekhez. Annó is már a nagymama nevelte, azóta viszont ő már el is költözött onnan másik városba az új párjához, a gyereket az anyjánál hagyta, ritkán foglalkozik vele, mivel fontosabb az új kapcsolata. Ennek ellenére közös ismerősöktől hallom, hogy több pénzt akar, mert kevesli. Nem akarok én már ezzel foglalkozni, a sok szivatás ellenére minden hónapban küldöm az összeget amiben annó megeggyeztünk, azóta ő is dolgozik, én kevesebbet is keresek, mint az akkori munkahelyemen, mivel saját vállalkozásom van, ami egyenlőre inkább viszi a pénzt mint hozza, de ő ezt nem látja2023. okt. 13. 08:20
31/31 babyboom567 válasza:
Oké.Ez túl van tárgyalva.
Perelhet és fog is(szerintem).
Ha most is bizonyíthatóan!! többet fizetsz mint ami a megvan határozva,az egy jó pont neked.Elvileg a fizetésed fele osztódik szét az összes gyereked között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!