Követelhet úgy gyerektartás emelést az ex ha évek óta elmarta a gyereket és nem is ő neveli, hanem az anyja?
#18! Én nem ítélkeztem hanem összefoglaltam a tényeket.
Értem a problémád, te az új családoddal szeretnél foglalkozni, az ellened nevelt gyereked pedig semmissé tenni és letudni a kötelezővel.
Eddig is ezt tetted, ezt most is megteheted (Az érzelmi résztől most tekintsünk el.) A bíróságra nem kell rohangálni, van nekik elég bajuk rajtatok kívül is. Ez kb.egy-két séta az életedből. Felnőtt ember vagy. Más felnőttekkel is megtörténik, hogy néha olyasmivel kell foglalkozniuk, amit nem akarnak, te is ki fogod bírni.
Undorral fog el amit olvasok.
Szerencsétlen gyerek, egyik szülőjének sem kell, és annyi a "bűne", hogy megszületett egy ilyen okádék családba.
Egy újabb mentálisan roppant stabil ember lesz a társadalomban.
Hányok de komolyan.
Te egy ritka tudatlan buta ember vagy.
Gyerekről a kötelezettségről csak akkor az egyetlen esetben lehet lemondani, ha az ex férjhez megy és az új párja örökbe szeretné fogadni a gyereket.
Amúgy semmilyen más módod nincs lemondani a kötelezettségről.
A gyerektartás kötelezettség.
A láthatás jog.
Ha van bírói megállapítás a gyt összegéről nem vagy köteles zöbbet fizetni.
Ha van bírói végzés a 2 hetenkénti láthatásról, akkor sem a kedves ex sem a kedves ex anyósnak nincs joga ezt megvonni tőled amennyiben élsz vele. Sőt a láthatás akadályozása címen jelentheted a gyámügyön, rendőrt is hívhatsz ha nem adja át a gyereket.
Csak ahogyan az írásból is lejön buta vagy mint a tök és annyi sütni valód sem volt, hogy 1; utána járj,
2; harcolj a saját gyerekedért továbbra is.
3; ne csodálkozz, ha a gyereked teljes közönnyel van feléd.
4; attól mert egy családos gerinctelen férfi vagy, még az elsőszülött gyereked van és lesz is, aki felé kötelezettségeid vannak ha tetszik ha nem.
5;nem magadat kellene sajnáltatni, hanem kihúzni a fenekedből a fejed, van egy gyereked akit csak legyártani tudtatok, de felelősséget egyikőtök sem volt képes vállalni érte.
Az egyedüli vesztes a gyerek.
25.
Kitűnő összegzés, és még finom és nőies volt.
Nem tudtam magam ilyen szofisztikáltan kifejezni.
Az "anya" is megér egy misét.
Remélem a nagyi még sokáig bírja majd nevelni az unokát (bár a lányánál is el lett cseszve valami...).
Amúgy ha ő nem lenne, már a lelencben lenne szerencsétlen?
Persze persze..mese habbal
Elfogultság miatt (mivel az exem rokonsága elég befolyásoló tud lenni feléjük és ez látszott a gyámhivatal hozzáállásán is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!