Követelhet úgy gyerektartás emelést az ex ha évek óta
elmarta a gyereket és nem is ő neveli, hanem az anyja?
Figyelt kérdés
Közös ismerőstől hallottam, hogy gyerektartás emelésért akar perelni. Írásos és hivatalos bizonyítékaim vannak, hogy folyamatosan tiltotta a gyereket, többször voltunk emiatt gyámügyön is, nem egyszer megírta hogy semmi közünk a gyerekhez. Annó is már a nagymama nevelte, azóta viszont ő már el is költözött onnan másik városba az új párjához, a gyereket az anyjánál hagyta, ritkán foglalkozik vele, mivel fontosabb az új kapcsolata. Ennek ellenére közös ismerősöktől hallom, hogy több pénzt akar, mert kevesli. Nem akarok én már ezzel foglalkozni, a sok szivatás ellenére minden hónapban küldöm az összeget amiben annó megeggyeztünk, azóta ő is dolgozik, én kevesebbet is keresek, mint az akkori munkahelyemen, mivel saját vállalkozásom van, ami egyenlőre inkább viszi a pénzt mint hozza, de ő ezt nem látja
Nem lett a nagyinál elhelyezve, az exem hozzá költözött, már akkor is 90%ban az anyjára volt hagyva a gyerek, majd ő azóta ismerősöktől tudom, hogy másik városba költözött az aktuális pasijához a gyereket meg otthagyta. A lány kicsi korában is a nagymamájához ragaszkodott a legjobban, mikor nálam volt is utána sírt. Csak az a baj ő mégjobban utál engem, mint az exem, mindig is utált
2023. okt. 13. 08:49
12/31 anonim válasza:
A tartásdíjat a jövedelmed alapján fogják megállapítani.
2023. okt. 13. 08:52
13/31 babyboom567 válasza:
Szépen bemész a hivatalba, és indítasz pert,hogy magadhoz szeretnéd venni,mert a gyereket nem az anyuka neveli.Aztán majd kapod te a tartásdíjat.
2023. okt. 13. 08:53
14/31 anonim válasza:
Kifogás kifogás hátán..
2023. okt. 13. 08:57
15/31 A kérdező kommentje:
Persze, ez ilyen egyszerű, hogy az akarata ellenére majd magamhoz rángatom a lassan tini lányomat, akit úgy neveltek, hogy az apja a legnagyobb ellenség, ugye?
2023. okt. 13. 08:58
16/31 anonim válasza:
Itt valami nem stimmel. Állítólag jelezted, hogy akadályozta a láthatást, tehát papírod van róla.
Ha bebizonyítod, hogy a nagymama neveli, az anya nem él vele egy lakcímen, nem az anyának jár a gyerektartás.
Ha már elve többet fizetsz, mint amennyit normálisan megítélnének, nem fognak emelni.
Ha bizonyítod, hogy a bevételed alacsony, csökkent, nem fognak emelni.
Szóval a leírás alapján minden melletted szól. De akkor miért fosol attól, hogy többet kell fizetned?🤔
2023. okt. 13. 08:59
17/31 babyboom567 válasza:
Igen ,így meg.
A tini gyerekeket perelte el a házban lévő apuka az anyukától.
Az a baj, hogy a saját érdekedben sem tettél régen sem semmit.(de az anya rokkanjon bele,mert az normális)És még fizetni sem akarsz,pedig nem csak a te költségeid nőttek.Ha vasárnapi apukaként(havonta pár órát) sem sikerült a gyerekedet elvarázsolnod,és bebizonyítanod,hogy igenis szereted és jó apa vagy,akkor nem sokat kellett ellened beszélni.
2023. okt. 13. 09:04
18/31 A kérdező kommentje:
16os nem attól "fosok", hogy többet kell fizetnem, hanem attól, hogy megint bíróságra kell futkoznom, mert az elmebeteg exem 8 év után se tud leszállni rólam. Igen, én voltam az idióta, hogy gyereket csináltam az ilyennek, annó már arra is hajlandó lettem volna, hogy lemondok a gyerekről ha legalább békén hagy, de neki semmi sem elég úgy látszik. Könnyű itt ítélkezni és tudom én is hogy szerencsétlen gyerek nem tehet semmiről, de ha bárki ilyen helyzetben lenne, hogy tönkre akarják tenni az életét és ehhez a gyereket használják eszköznek (mivel mást már ugye nem tud), lehet máshogy látnátok. 35 éves leszek lassan, van egy normális családom, én már csak nyugodt életet szeretnék. De úgy látszik amíg nem lesz 18 éves a gyerek ez a nő nem fog leszállni rólam
2023. okt. 13. 09:09
19/31 anonim válasza:
", annó már arra is hajlandó lettem volna, hogy lemondok a gyerekről ha legalább békén hagy,"
Te defektes vagy?
A gyerekről nem tudsz lemondani, angyalom. Szerencsére.
2023. okt. 13. 09:16
20/31 babyboom567 válasza:
Te is pont olyan vagy mint a férjem, aki mindenbe azt látja bele, hogy a világ ellene van,és kizárólag minden azért történik, hogy vele kicsesszen.Nem kicseszésből akar több pénzt, hanem mert ő is ebben a ro..hadt legmagasabb inflációjú országban él,és sem az osztálypénz, sem a kirándulás,sem a szalagavatós ruha,és a fogorvos,meg a szemüveg,meg az anyámkínja sem lett olcsóbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!