Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért menő a nőknek, hogy...

Miért menő a nőknek, hogy terhesen annyit dolgoznak, mint egy férfi?

Figyelt kérdés
Most volt egy konkrét kérdés, ahol egy válaszoló teljes büszkeséggel mondta el, hogy az utolsó napon még füvetnyírt, nem kis területen, meg 5 perces fájásokkal bevezetett szülni. Mind kettőt életveszélyesnek gondolom, mégis ebben mi menő van? Lepényleválás miatt kb nem is szabadna semmi erőltetőt csinálni az utolsó hetekben, miért kell egymás 'farkát' méregetni hogy ki mit tudott még megcsinálni a szülés előtt 1 nappal? És nem csak ő van, hanem rengetegen ezt csinálják, mindenki még ezt meg azt megcsinált, elment az Ikeaba és még felcipelte a 10.-re az 50 kilós szekrényt meg stb... Konkrétan veszélyeztetik a gyereküket, és büszkék is rá. Miért torzult ez el ennyire? A szülés utáni dolgokat fel se hozom, mert az már kész vicc...
2023. okt. 6. 21:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20-as, hülyékkel nem vitatkozom, ez alapelvem. Köszi, hogy idefáradtál ezt leírni, szép estét!
2023. okt. 8. 22:19
 22/27 anonim ***** válasza:
Mert mostanában mindenki ilyenekkel dicsekszik. Ezen az oldalon is egy csomóan írnak olyanokat, hogy ők mindig rendben tartanak mindent, naponta főznek, náluk soha egy por sincs a lakásban, a gyerekekre is 0-24 figyelnek, de azért az ágyban is nagyon jó minden. Betegen is mindent megcsinálnak stb. Nekem mindig az jut erről eszembe, hogy ezek az emberek a sok feladat közben el is felejtik, hogy milyen boldognak lenni, mert mindig mindenben maximalisták akarnak lenni. Már amikor igaz ez, mert sokszor kamu az egész.
2023. okt. 10. 13:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Ja és az kimaradt, hogy nettó 1 milliót keresnek home officeban ezek a szuper anyuk.
2023. okt. 10. 13:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Írigy vagy kedves 22-es?Nettó 1 misit nem keresek ugyan,de 5 gyerek mellől is mindketten teljes állásban dolgozunk,tisztaság van itthon,foglalkozunk a gyerekekkel is.Rendetlenség az szokott lenni,de kösz soha,kaja mindig van,és egymásra is tudunk időt fordítani.Hogyan?Úgy,hogy mindketten akarjuk,és mindketten megcsinálunk mindent.Értsd,én is begyújtottam terhesen is,most is,levágom,és le is vágtam a füvet,ha kellett,és a férjem nem volt itthon, viszont ő is takarít,mos,főz,ha én dolgozok.A kamaszoknak is kell csinálni a saját dolgukat,pl a saját szobát rendben tartani, mosogatógépet elindítani,vagy, ha csinálták valami koszt(kiömlött a tej,behozták a sarat)fel kell takarítani.Ez abszolút nem tartozik mondjuk már ide,max annyiban,hogy ez is egy válasz a kérdésre,hogy miért jó,ha valaki meg tudja terhesen is csinálni azt amit előtte is.Azért,mert pontosan így marad magunkra,és egymásra is idő.Hogy nem egy embernek kell megszakadni.
2023. okt. 10. 14:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Csináld, ha neked így jó. Azt ne vàrd, hogy tapsoljunk neked ezért, te vállaltad. Én nem irigylek semmit ezekből, amiket felsoroltál.
2023. okt. 11. 00:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Akkor szolgaltasd ki magad a férjeddel,ő se csináljon meg odabent semmit.Na én meg ezt nem irigyelném.Mi mindketten tudjuk,hogy bármelyikünk valamiért nincs otthon, attól még van csinálva minden,tud enni mindenki,nem fagy meg senki,stb
2023. okt. 11. 07:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Ja,és ha nem irigyled, akkor ugyan miért jegyzed meg,hogy "szuperanyuk"?Az nem szuperanyuság,hogy nem vagyunk életképtelenek,ahogy az se papucsság,hogy egy férj is fel tud mosni,vagy el tudja indítani a mosógépet.
2023. okt. 11. 07:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!