Miért menő a nőknek, hogy terhesen annyit dolgoznak, mint egy férfi?
Lehet megkérdezni egy orvost. Ugyan azt fogja mondani, hogy egy normális egészséges terhességnél nyugodtan lehet csinálni , emelni amihez hozzá vagy szokva.
Vannak akiknek eleve jobb a fizikai terhelhetősége, aki meg kényelmes puding volt előtte is, na az nem is fogja terhesen megváltani a világot.. 🙄
Terhességem előtt simán elcipeltem mindent a férjemmel.
Koltozeskor segitsegunk sem volt,minden szekrényt,mindent én cipeltem a férjemmel
Aztán amikor terhes lettem a férjem nem engedett semmit csinálni,mármint nehéz munkát.
Nekem hiányzott a fizikai munka,nem voltam soha az a puhany nő aki nem bír el egy bútort
Persze nem is akartam csinálni,nem akartam ártani a babának.
De mindegy, végülis a te dolgod ha ezt a viselkedést/ stílust eltűröd. További sok sikert. Csak aztán ne csodálkozz ha idővel már mást se akar " megengedni" , pl hogy elmenj barátokkal, kivágottabb felső vagy rövidebb szoknya stb stb. Ilyenekkel szokott kezdődni, aztán már azon kapja magát az ember , hogy mindenre és mindenkire féltékeny birtoklási mániás s...fej lesz belőle.
Egészségedre.
🤣🤣ezt abból Szirtes le,mert írtam,hogy terhesen nem engedett cipekedni a férjem...van baj nálad elég.
Mellesleg ezzel a birtoklási mániás s...fejjel ahogy te nevezed 20 éve vagyok együtt 🤣
Nem tehetek róla,hogy másnak a férjei elvárják hogy az asszony cipekedjen.vagyis szólni sem mernek,hogy nem kéne,mert máris narcisztikusnak kiáltják ki őket 🤣
Ami az öltözködési illeti pont ő az aki az önbizalmamat erősíti azzal,hogy csinosnak nevez ha felveszek extrémebb ruhákat is.Eszebe sincs semmit megtiltani.
Istenem ez az oldal olyan jó 🤣
Leírom,hogy a férjem féltett terhesség alatt,nem engedte,hogy bútort vagy akármit emeljek,és máris le van írva a földig csorikam,hogy egy seggfej 🤣🤣
Jó,hogy ismeretlenül ennyit tudsz rólunk,ki vagy te Uri Geller?🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!