Szoktátok furcsa, mondhatni értelmetlen dolgoknak becézni a babátokat?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen használom a Paszulygombócot a kisfiamra, persze csak neki mondom ez. De szokott lenni még Husibogyó vagy Mókusmanó is. :) Meg ami éppen eszembe jut.2010. okt. 18. 11:16
41/48 anonim válasza:
Jaj mindenféle...gyakorlatilag egyik gyereket se nagyon hívjuk a becsületes, polgári nevén :) Malac, Nyunyi, Nyunyó,Tökösmákosjános,Egérfej,Nyuszipofa stb... elég idiótaság :))
Patkányface(fész) :))
42/48 anonim válasza:
Kislányomat mig kicsi volt sakat becéztük nunásnak.
Kisfiam:Töki,kismacko, kitián,mano,tipitop(ezt meséből szedte a lányom és mikor elkezdett járni a fiam ráragadt:-))
A többi nem igazán furi inkább olyan amit mindkettöjükre használjuk.
43/48 anonim válasza:
A bubut és a tökit mi is használjuk, de a legjobb a Haramia Müty-müty. :D Párom találta ki, és rajta maradt. A szüleim pedig néha Béjbi-nek hívják. :)
44/48 anonim válasza:
Kisvöcsök, Annamanó - míg pici volt, és ami meg is maradt az a csibe:))))))))
45/48 anonim válasza:
Jaj olyan jókat nevettem némelyiken. :-)
Nálunk ezek vannak: banyuskova, cunafej, cunapók, majomfej, bogármadár, manóarc, kakamajom, matekos. Az utóbbit nem tudom hogy találtam ki.
De minden nap eszembe jut valami új.
A férjem csak kukonyaberkónak hívja.
46/48 anonim válasza:
Én manókának szoktam hívni 3 éves kislányomat.
47/48 anonim válasza:
Ja a férjem mazsolának vagy mazsinak hívja.előző voltam.
48/48 anonim válasza:
A nagyobbik : Agü
Kisebbik: Dugymix, Tutuju, Tutujka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!