Szoktátok furcsa, mondhatni értelmetlen dolgoknak becézni a babátokat?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen használom a Paszulygombócot a kisfiamra, persze csak neki mondom ez. De szokott lenni még Husibogyó vagy Mókusmanó is. :) Meg ami éppen eszembe jut.2010. okt. 18. 11:16
11/48 anonim válasza:
Én többnyire nyuszinak,vagy husigombóc,és lehet hogy hülyének néztek,de kis szargombócnak is szoktam hivni:)))))
12/48 anonim válasza:
Igen, a Szargombócot akartam még írni, és a Szarmadzagot is. :)
13/48 anonim válasza:
Titti-mitti-tittiri-mitti
Tittesz-mittesz-tittiri-mittesz
Nagyfiam(8.5) mondja ezeket Botond nevű öcsijének, aki 11 hónapos.
Bobótitti, Botesz, Bobóci, hasonló okosságok jönnek ki belőlem:)
14/48 anonim válasza:
nagyfiam után: szonnyafog kockanadrág
15/48 anonim válasza:
a férjem szokta mondani, hogy: te kis befőttesüveg! de hogy miért, ne kérdezzétek, fogggalmam nincs, honnét jött neki:)
én leginkább Cicimanónak, Kukucskának, Kakimanónak, extrém esetben kis szarosnak szoktam hívni a fiatalurat!
16/48 anonim válasza:
Szaros palacsinta, kukuc kapitány... :D
18/48 anonim válasza:
Botond fiamat én is hívom Bobócinak. :)
Használatos becenevei még: Szarjancsi, Tökigolyó, Tökfej, Szarkabarka, Kismókus.
19/48 anonim válasza:
Most főleg "Nyusza-masza", ez a "Nyuszika ne maszatolj!"-ból jött és rajta maradt, de pici korában sokat volt "Görbic", mert sírás előtt kis félholdba görbítette le a szájacskáját, néha még ma is csinálja, na olyankor annyi a szigorúságomnak :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!