Szoktátok furcsa, mondhatni értelmetlen dolgoknak becézni a babátokat?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen használom a Paszulygombócot a kisfiamra, persze csak neki mondom ez. De szokott lenni még Husibogyó vagy Mókusmanó is. :) Meg ami éppen eszembe jut.2010. okt. 18. 11:16
21/48 anonim válasza:
Mucurka.........gőzöm nincs honnan szedtem :-)
22/48 anonim válasza:
A legújabb a Hancúrpuca és a Pisi-misimókus. Parizer szokott még lenni néha, mert olyan kis vaskos, mostmár, hogy van rajta egy kis husi, mint valami rúd parizer:)
23/48 A kérdező kommentje:
Jól van, kezdek megnyugodni, h nem csak én vagyok ilyen fantáziadús! :D
2010. okt. 18. 20:07
24/48 Brigitta04 válasza:
Szia,sziasztok.
Mig a pocakomban volt addig minimanó volt,most meg tökilöki,kakamatyi.Ez a kettö a leggyakoribb.
25/48 anonim válasza:
Szia, nekem rengeteg nevem van, van aminek abszolút nincs értelme csak úgy jött, pl. pucka-mucka, mulika, nyuszurka, bogyika, lupika stb.
26/48 anonim válasza:
Rendszeresen Mancinak hivom a lanyom, de volt mar kakkancsfalvi, manofalvi manci, gombi, gomboc, gomboc elvtarsno, gombili :)
27/48 anonim válasza:
szívem szottya, titty-totty, dömdödöm. Én egyenlőre még csak az unokahugim/öcsim becézem. De már nem sokáig! :) Amilyen hülye vagyok, szerintem én is elég érdekes beceneveket fogok kitalálni a sajátomnak. :)
28/48 anonim válasza:
golyóka, makita, kakamatyi, rosszcsont palkó, méregzsákom:)
29/48 anonim válasza:
Hatéves lányomat:Töpike,büdös banya,büdös bogár,mucika
4 hónapos fiamat:mókásgyerek,móki,mókaficek,ficek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!