Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktátok furcsa, mondhatni...

Szoktátok furcsa, mondhatni értelmetlen dolgoknak becézni a babátokat?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen használom a Paszulygombócot a kisfiamra, persze csak neki mondom ez. De szokott lenni még Husibogyó vagy Mókusmanó is. :) Meg ami éppen eszembe jut.
2010. okt. 18. 11:16
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne nevesettek,de én sűrűn mondom neki"te kis farkasokkal táncolgató".Na ezt honnan szedi az ember és mi értelme van.
2010. okt. 19. 13:46
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
linus, mancsos, majszika, szuszu, cucu, mancsimanó, kincsecske, huncipunci, szerelmem, nuncis
2010. okt. 19. 14:54
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
ja és még nyuszó, nyuszómuszó:)
2010. okt. 19. 14:55
 34/48 anonim ***** válasza:
Cuncimunci, Huncipunci, pedig fiú. :)
2010. okt. 22. 09:04
 35/48 kisnita ***** válasza:
100%

Az én kisfiamnak is van egy pár neve... Alapból két neve van Dávid Csaba, anyósék sokáig Ádámnak vagy Danikának hívták mert nem tudnák megjegyezni a Dávidot (?)

A párom a kezdetektől Babónak és Babának hívja. A mai napig (pedig pár 15 hónapos) mikor hazaér egyből az az első szava, hogy hol a Babó??? Dávidka meg egyből szalad az apjához. :) Én az elején Apócának hívtam, utána lett Nyuszika, Nyuszimókus, Fosmókus. :D Az egyik barátnőm tity-toty-nak hívja.

A Fosmókus már az elmebetegség határát súrolja :D

2010. okt. 22. 09:15
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj....

Nem is kevés cifra neve van. :)))

A kedvenc, és szinte már mindenki így hívja a családban: Bubu. És ennek sok más változata: Bubus, Bubuci, Bubuska, Bubó

Szokott még lenni: Nyuszipók, Nyuszifül, Nyuszicica, Nyuszkó, Pofika, Poficica, Mókuspók, Póktojás... (te jó ég, most nézem micsoda állatpárokat találtunk ki... :)))

De volt már Kukac, Galuska és egyéb cifraságok is.

Apa nálunk is Babának hívja, főleg, ha "rosszalkodik" a kicsi :)

Amíg pocakban volt, addig Tökinek hívtam (miután kiderült, hogy fiú), de ez születése után elmaradt.

2010. okt. 22. 09:40
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbik Bebo,még a cégünk neve is ez lett:-) Pici korában volt Malacka,Bebec,Bimbili is. A kisebbik most Gülüke:-)
2010. okt. 22. 09:51
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok! nálunk a kiscsaj cucili (az apja becézte először cucili mucinak, rajta maradt a cucili), a bátyja pedig kutyi, mert egy ideig huncut kutyának hívtuk :)
2010. okt. 22. 10:28
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Én Túrógombócnak,meg Babamacinak szoktam hívni,de az eredeti beceneve Zsömi,ebből lesz Ömike,Ömimaci stb...

Amúgy Andrisnak hívják!:)

27 hónapos nagyfiú anyukája

2010. okt. 22. 10:33
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Enicsikimóki :))
2010. okt. 22. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!