Hogy kerüljem el a depressziót?
Vasárnap volt egy hete hogy szültem. A kórházból való hazajövetelt nagyon vártam, de mikor hazaértem olyan idegen volt az egész, és még azóta is az... Sokat sirok, mert egyedül érzem magam, a kicsi éjjel fent van 2 ig 3 ig, és egyfolytában cicit akar. AMint elszundit megmozdulok egyből felébred és minden kezdődik elölről. És ilyenkor ugyérzem bár ne lenne...:(((!
Visszasirom a pocakos létet, nagyon hiányzik az az időszak mikor még csak ketten voltunk.
Mit csináljak csajok?? Segitsetek!!!
Túl lehet élni!! Én egy pörgős munkahelyen dolgoztam, ahol rengeteg emberrel beszéltem, irányítottam,.. és úsztam minen nap,..és egyszer csak egyedül otthon egy kisbabával egyedül! A szüleim, nagyszüleim meghaltak, párom sokat dolgozik, és a magány. Minden vágyam, minden imám róla szólt és nem tudtam mit kezdeni a magánnyal. Sírtam, hiányoztak a szüleim, fájt minden amit nem dolgoztam fel kellő kéen, mertmost rengeteg időt kellett magammal eltöltenem ami felszakított rengeteg sebet és fájó emléket.
De teltek a hetek és hónapok és ráébredtem, hogy most a kicsinek kell megadnom mindent amit csak tudok, és nem azon kell sirnkoznom, hogy mi nincs, hanem élvezni ami van és elégedettnek lenni azzal ami van!
Talán ez a legfontosabb, legyél hálás azért ami van és ne vágyj olyanra ami most nincs! Keress békét sés örömet a napokban!
Rengeteget dolgozok, főzök minden nap, kertészkedek, házimunka, sétálunk, intézkedünk,....... foglald le magad!! Tényleg ha megelégszel azzal ami van akkor boldog leszel!!! Ha siránkozol azon ami volt, és most nem lehet akkor nem lépsz elöre! Sikerülni fog és ezt tudatosítsd is magadban! Nemkönnyű de a kicsi érdeke hogy egy boldog anyukáa legyen, egy boldog család vegye körül!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!