Hogyan kezeljem a szülés utáni depressziót?
Szia!
Én is nagyon szívesen leveleznék vagy találkoznék Veled. Ha van kedved írj privit!
Szia, nem biztos, hogy azonnal pszichiáter kell, szerintem elég lenne egy barát, akivel tudnál beszélgetni. Én is itthon vagyok már a 24. hét óta és egész nap egyedül vagyok a két hónapos fiammal. Miután mi is hazajöttünk a kórházból, volt úgy hogy sírtam, mert annyira egyedül éreztem magamat, hogy a fiamon kívül senki sincs itt, de ahogy nőtt a pici ez a szorongás nálam egyre oldódott. Amiatt meg szerintem nem kell aggódnod, hogy keres mást a párod, mert szültél neki egy gyönyörű kislányt és biztos vagyok benne, hogy Ti ketten vagytok neki a világon a legfontosabbak!!! A párommal mi sem voltunk együtt azóta amióta itthon vagyok, csak a 6. heti kontrolltól, amikor a doki már engedte. Ha gondolod akkor nyugodtan beszélgethetünk privátba is, ha pedig nem laksz messze, akkor találkozhatunk is.
és kitartást
Köszönöm. Szívesen írnék én privát üzenetet, de senkinek nem tudok, gondolom nem engedélyeztétek.
Páromnak könyörögtem, sírtam, már majdnem fenyegettem is, ne menjen messzire, mert nem bírom összeomlok. De csak elment. Pedig a pénz nem kellene, illetve igen, de nem ennyire. Plusz 20 ezer forintot kap így. Az mi? Anélkül is meglennék. De ő csak elment. És tegnap fel sem hívott.
Már nem tudom mit gondoljak. Amilyen lelkes volt a terhességem alatt most annyira kerül. Volt egy szabadnapja múlt héten és inkább elment az egyik haverjának segíteni mintsem velünk legyen.
Nagyon gondolkodom a szakításon, de persze ezt megbeszélem vele is, de ha nem akar család lenni, akkor itt mást nem nagyon lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!