Hogyan tudnám le küzdeni a depressziót? Más is volt már így szülés után 10 hónapra totál depressziós lettem, mit csináljak?
ugyan ez volt velem is.
anyukám itt volt a 7végén és nagyon feltöltődtem.
peróbálj vkitől segítséget kérni, nekem nagyon bejött:))
remélem lesz kire számítanod, mert tudom, h milyen ez sajnos...
Mindenképp szerezz segitséget.Bár 1 órát naponta szánj magadra menj el sétálni v csak bevásárolni ,de akár futni szoliba bárhova ami jól esik ha végképp nincs aki segitsen keress baba - mama klubbot v látogass meg ismerösöket (nem tudom mik a lehetőségeid) ismerkedj beszélgess...
Próbáld meg a gondolataidat elterelni pozitiv irányba , mindig lebegjen elötted , h Neked feladatod van a kisbabádat fel kell nevelned - Neki CSAK RÁD van szüksége , nem engedheted meg magadnak , h depresszióssá válj.
A semmi ne sikerül sokunknál van hidd el - nekem ma dicsért meg a férjem , h csődtömeg vagyok a konyhában - ha hiszed ha nem azelött se főztem valami jól , de mostanában semmi sem sikerül!
Fel a fejjel és csak Pozitivan!
Én is hasonlóan 8 hónap után,bár éreztem korábban is jelen volt.Valószínű a nagy fáradság is teszi.,Én is mindig a babára gondolok,de nem könnyű,próbálom leküzdeni,amikor feszült ideges vagyok,de ugye ez nem megy könnyen.
Próbálj meg beszélni róla,kibeszélni magadból,és többet csakazértis emberek közé járni,pároddal ha tehetitek többet kimozdulni.Jön a jó idő,nekem az sokat segít.
Én is néha megőrítem a családom,néha arra gondolok lehet egy dokit fel kéne keresnem,de kinek van erre ideje,úgyhogy én panaszkodom,barátnőmmel mindig jól kibeszélem magam,sokat megyek levegőre,az feltölt,és amikor megbántok valakit,mindig utána bocsánatot kérek,elmondom nem akartam,nem is tudom miért vagyok ilyen,szval megértelek,ne fojtsd magadba,azt hiszem ez a lényege.
3. vagyok,ha gondolod írj privit.
barátnőid sincsenek,akiknek szintén gyerkőc van a közelben,elmenni együtt sétálni,vagy legalább telefonon beszélgetni?
1. vagyok. ezt a kérést írtam ki nemrég:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. szóval teljesen megértem a problémádat, kb ugyan ebben a cipőben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!