Mit tegyek, ha a gyerek apja semmit nem tart be, amikor elviszi a gyereket?
Én megértem, a férjem is ilyen. Van egy három hónapos gyerekünk, soha nem olvasott el egy cikket sem a témában, de nálunk is vita van belőle, hogy kell-e a gyerekre plusz réteg (márcsak azért is gondolom, hogy igen, mert utána jönnek a nagymamák, akik az én öltöztetésemre is rá akarnak rakni valamit, most rugi + vastag takaróban viszem ki én, a férjem meg vékonyban akarja kivinni. )
Amúgy párkapcsolati tanácsadásra érdemes lenne elmennetek, mert szerintem ez az alapvető baj, nem az, hogy hogyan viszonyultok a babához. (És nekem is el kellene mennem, tudom).
Igen, a babakocsiban egy helyben fekvő/ülő gyerekre. Járóképes, örökmozgó, össze-vissza futkározó gyerekre teljesen indokolatlan plusz 1 réteget adni.
Nincsennek elválva, de nem is élnek eggyütt egy háztartásban. Így apának akár ahhoz is lenne joga, ha magához költöztetné a gyereket és bejelentené oda állandó lakcímre. Úgyhogy emiatt anyuka ha sokat pattog, csak megunja a férje és elviszi a gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!