Mit tegyek, ha a gyerek apja semmit nem tart be, amikor elviszi a gyereket?
Kóla, chips, meki, pulcsi, másik program stb ez mind olyan ami miatt kár tiltani. Az apák már csak Ilyenek, haripa anya vagy ha ezeket meg akarod szabni. Apanal más, ott mindent lehet. Nagyiknál is mindent lehet.
Ha viszont időre nem hozzá vissza, azért harapok én is.
Ő az apja ugyan úgy joga van azt tenni a gyerekkel mint amit neked. Apa is ad egy listát te mit csinálhatsz?
Sajna ez van, de felnőtt ember.
Mi az, hogy nem engeded el az apjával?
Veri? Akkor meg rendőrségi ügy, egyéb esetben hisztiző ex feleség
Az apa szerintem dacol ellened mert folyamatosan meg akarodmondani mit csináljon.
A programokhoz semm közöd. Amit kérhetsz az az hogy ha hideg lesz adjon egy pulcsit a gyerekre de ne nyomd a kezébe hogy na akkor ezt add fel. Ne parancsolgass.
Az hogy mit eszik a gyerek szerintem szintén nem tartozik rád.
Kérdezz rá hány órakor tervezi visszahozni, majd kérd meg hogy ha ez változik jelezze hogy ne aggódj. Parancsra ezt se szabd meg hogy este 6 ra itt legyen.
Megakarod neki mondani,ha a gyerek nem veled van mit csináljon.
Szerintem is vannak határok,de felnött ember eltudja dönteni hideg van e a gyereknek.Nálunk eddig 1x volt pulcsis idő 2.5 éves a fiam.⁰
Miért akarod irányítani?
Egyébként nem lehet megbeszélni vele szépen,hogy mondja el merre mennek?
Gondolod hirtelrn ötletből jönnek a programok amikről nem tudsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!